Demir:Acar görevden alınmalı

Demir:Acar görevden alınmalı
CHP Avcılar İl Genel eski Meclisi Üyesi Ali Sadri Demir, CHP Avcılar İlçe Başkanı Bayram Acar hakkında oldukça ilginç iddialar ortaya attı.

Düzenlediği basın toplantısında Acar'ın arkasında karanlık güçlerin olduğunu söyleyen Demir, CHP İlçe Başkanı'nı 'ihaleci' olmakla nitelendirdi.

Bayram Acar'ın görevden alınması ve olağanüstü kongreye gidilmesi için başlatılan imza kampanyasının öncülerinden olan Demir, "Acar ilçe başkanlığından alınana kadar eylem yapmaya devam edeceğiz, susmayacağız. İhaleci Bayram Acar görevden alınmaldır. Bizler örgütün emeğini hiçe sayan bir ilçe başkanı istemiyoruz. Biz yaşanan bu durumu göbeğini kaşıyan adam Adnan Keskin'e bildirdik ama göbeğini kaşımaktan başka birşey yapmadı" dedi.

 Seçimi sabote etti

Meclis üyeliği için yapılan eğilim yoklamasında oy pusulalarının Bayram Acar tarafından değiştirildiğini iddia eden Demir, "Oy pusulaları çöplerde bulundu, tutanakla tespit edildi ve Genel Merkez'e bildirildi. Bayram Acar siyasetin profosörü olmuş. 2009 seçimlerinde listeleri değiştirip akraba ve arkadaşlarını yazdıgı için görevden alınmıştı" diye konuştu.

Bayram Acar'ın 2014 yerel seçimlerinde örgütü dışlayarak seçim çalışmalarını sabote ettiğini de ifade eden Ali Demir, "Acar seçimde hiçbir şey yapmadı. Sokakta adayımız Handan Toprak'la nadiren beraber olduğunu birçok partilimiz gözlemledi. Bu eksikliği tespit eden il yönetcimiz Bayram Ali Çeşmeci olmuştur. Bu tutarsızlık seçimde seçmen sayısı artmasına rağmen partimizin oyları düşmüştür. Bunun sorumlusu Bayram Acar'ın kendisidir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de ilçede etkili bir çalışma yapılmamıştır" ifadelerini kullandı.


Artık görevden alınsın

Bayram Acar'ın CHP' ye zarar verdiğini, ilçeyi şirket gibi yönettiğini ve zenginleşle aracı olarak gördüğünü iddia eden Ali Demir, "Artık zamanı gelmiştir. Genel Başkanımıza mektup yazdım, kamuoyunu da bilgilendiriyorum. Acar artık görevden alınmalıdır. Alınana kadar eylemlerimiz devam edecek. Kendimi partimize kötü bir örnektir.

Partimizi mahkeme kapılarına mahkum etmiş, tartışılır hale getirmiştir. Bu nedenle parti tüzüğünün 70. maddesi ve diğer ilğili maddeleri gereği derhal disiplin soruşturması açılmalıdır. Bu konuda gerekli başvuruları yapmamıza rağmen ihmalkar tutum sergileyenleri şiddetle kınıyorum. 385 delege 239 imza delegesinin iradesi hiçe sayılmaz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.