Demiral “Teşekkürler Silivri”

Demiral “Teşekkürler Silivri”
AK Parti Silivri İlçe Başkanvekili Dilek Demiral, hafta sonu Silivri’de kurulan AK Nokta çalışmalarını yerinde görerek yapılan üye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
AK Nokta ya gelen vatandaşlarla da sohbet eden Demiral,partiye üye olan vatandaşlarla sohbet ederek parti çalışmaları VE AK Parti hakkında da bilgi verdi. AK Nokta ziyaretinde Demiral’e bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. 
Demiral AK Nokta’da yaptığı açıklamada, Silivri’de halkın AK Parti’ye büyük ilgi gösterdiğine dikkat çekerek, “AK Parti Silivri teşkilatı olarak büyük bir uyum ve kurumsallık içerisinde partimizin bütün kademeleri ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bütün bu gayretimizin sebebi Silivri ve Silivri’nin gelişimi noktasındaki düşüncemizdir. Bizlerin bu gayreti de Silivri’de yaşayan vatandaşlarımız tarafından çok olumlu bir şekilde görülmekte ve bunun  neticesi olarak da partimize katılım her geçen gün kat be kat artmaktadır. Bu gün itibari ile yaklaşık 19 bin civarında  üyemiz bulunmaktadır. Ben AK Parti’ye genelde ve yerelde destek olan bütün herkese ve özellikle bizleri partimize katılarak onurlandıran ve çalışma azmimizi güçlendiren Silivri halkına çok teşekkür ediyorum” dedi. 







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.