Demirtaş, encümen üyesi seçildi

Demirtaş, encümen üyesi seçildi
Encümen üyeleri ve ihtisas komisyonları üye seçimlerinin yapıldığı Nisan ayı Meclis toplantısında, CHP Grubu’ndan Mülayim Demirtaş Encümen üyesi seçildi.
Beylikdüzü Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis toplantısında gündem öncesi söz alan CHP Grup Sözcüsü Mülayim Demirtaş, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii’ndegiderlerin karşılaması noktasında yıllardır yaşanan sıkıntıyı gündeme getirerek konunun çözüme kavuşması için gerekli adımların atılmasını talep etti.
Gündeme geçilmesiyle birlikte Encümen üyeleri seçiminin yapıldığı Meclis toplantısında, CHP Grubu’ndan Mülayim Demirtaş Encümen üyesi seçildi. İhtisas Komisyonlarının seçimi ile devam eden Meclis toplantısında CHP Grubu’ndan; Turgay Yalçın, Kader Göllü İmar Komisyonu’na, Ömer Şatır, Cem AslıoğluPlan ve Bütçe Komisyonu’na, Halit Alp, Mustafa KarameşeTarife Komisyonu’na, Ömer Şatır, Nagehan ÖztemelHukuk Komisyonu’na, Kader Göllü, Nagehan ÖztemelÇevre ve Sağlık Komisyonu’na, Cem Aslıoğlu, Turgay Yalçın Gençlik ve Spor Komisyonu’na,Metin Soğuksu, Halit Alp, Kültür ve Turizm Komisyonu’na, Turgay Yalçın, Mustafa Akmaz Harita Komisyonu’na,İlyas Yavuz, Ömer Şatır Trafik ve Ulaşım Komisyonu’na seçildi.
Meclis toplantısı Cuma günü saat 15.00’da gündemin kalan maddeleriyle devam etmek üzere sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.