Demokrasi yerelden başlar

Demokrasi yerelden başlar
Sosyal Demokrasiyi tanıtma amacıyla faaliyet gösteren SODEV’e ziyarette bulunan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, demokraside yerel yönetiminönemini vurguladı.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV)’e ziyarette bulundu. Güncel konuların değerlendirildiği ziyarette, SODEV olarak önümüzdeki yıl 20.yılı dolduracaklarını belirten Vakıf Başkanı Erol Kızılelma, insan hakları, demokrasi ve barış gibi kavramların içinde olduğu her çalışmaya da katkı sunduklarını ifade etti.

Sosyal demokrasinin temelinin adalet olduğunun vurgulandığı ziyarette konuşan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Demokrasi ve siyaset yerel yönetimden başlar. Vatandaşla orada buluşursunuz. Biz, ‘seçilmek 1 gün, yönetmek 5 yıl’diyerek siyaset yapıyoruz” dedi. SODEV’in önemli bir kurum olduğunun da altını çizen İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, eğitimin önemine değindi, eğitimin olmadığı yerde dedikodudan başka bir şey üretilemeyeceğini söyledi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret öncesinde CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’yı da makamında ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.