Demokrat Parti’ye üst düzey ziyaret

Demokrat Parti’ye üst düzey ziyaret
Partinin GİK üyeleri Büyükçekmece ilçesindeydi

12 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde Türkiye’de olduğu gibi bölgemizde de seçim çalışmaları hızlandı.

Demokrat Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Maksude Özdoğan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri partilerinin üst düzey yöneticilerini ağırladılar.

DP Teşkilat başkan yardımcısı ve Merkez Karar Kurulu Üyesi H. Salih Babayiğit ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ali Öz DP Genel başkanı Namık Kemal Zeybek’in talimatıyla DP Büyükçekmece ilçe başkanlığını ziyaret ettiler.

İlçe başkanı Özdoğan bilgi verdi

DP Büyükçekmece ilçe başkanı Maksude Özdoğan ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kalabalık partili tarafından karşılanan genel merkez yöneticileri ilçe merkezinde bir toplantı yaptılar. Toplantıda çalışmalar hakkında bilgi veren ilçe başkanı Özdoğan ilçe yönetimi olarak aralıksız çalıştıklarını ve seçimlere hazır olduklarını ifade etti. Özdoğan, “sizlerin partimizin yönetimi adına ilçemize teşrif etmenizden dolayı şahsım, yönetim kurulum ve Büyükçekmeceliler adına mutlu olduğumu ifade ediyorum” dedi. Özdoğan ayrıca ziyarete gelen heyete çalışmalar hakkında bir dosya verdi.

İlçe yönetimine tam not verdiler

Toplantıda söz alan H. Salih Babayiğit ve Ali Öz Büyükçekmece ilçesinin çalışmalarından ve yönetimin son derece faal olmasından mutlu olduklarını söylediler genel merkez heyeti ayrıca Büyükçekmece ilçesinin çalışmalarının İstanbul başta olmak üzere Genel Merkez tarafından da yakından takip edildiğini ve diğer ilçelere örnek gösterildiğini sözlerine eklediler.

İttifak DP Çatısı altında olmalı

Demokrat Parti yöneticileri partililerin soruları üzerine seçimlerde ittifak veya seçim işbirliği hakkında da bilgi verdiler. DP Teşkilat başkan yardımcısı ve Merkez Karar Kurulu Üyesi H. Salih Babayiğit bu konuda “Sayın genel başkanımız bunu defalarca açıkladı. En geniş işbirliğine ve her türlü ittifaka açığız ve hazırız. Tek şartımız var bu şart ta ittifak çatısının Demokrat Parti olmasıdır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum