DEVLET SİLİVRİ'DE

DEVLET SİLİVRİ'DE
BAHÇELİ SİLİVRİ'DE ÖNCE İLÇE TEŞKİLATIYLA SONRA TUTKLU VEKİLLE KUCAKLAŞTI Silivri'ye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önce MHP Silivri İlçe Teşkilatıyla daha sonra da Tutuklu Vekil Engin Alanla kucaklaştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Balyoz davasında 18 yıl hapis cezasına mahkum edilen MHP İstanbul Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan'ı ziyaret etti.
SilivriCeazaevinde tutuklu bulunan MHP İstanbul Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan'ı ziyaret amacıyla Silivri'ye gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli Silivri İlçe Teşkilatı tarafından coşkulu bir kalabalıkla karşılandı. MHP Silivri İlçe Teşkilatını da ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'da Silivri halkı adına karşılayarak, Silivri'nin tarihini anlatan kitap hediye etti. 
Işıklar Silivri halkı adına MHP Liderini karşıladı
MHP Silivri İlçe Teşkilatına gelerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi karşılayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; Devetli olduğum heryere giderim. Devlet bey Türkiye'de üç büyük partiden birinin lideri. Ben eev sahibi olarak, Silivri'nin Belediye Başkanı olarak kendisini Silivri halkı adına karşıladım. İlçemize  böyle önemli bir lideri İlçemizde ağırlamaktan onur duyduk. Silivri halkı adınada kendise hoşgeldin demek istedim" dedi.

Bahçeli Silivri İlçe Teşkilatına selamlama konuşması yaptı
Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve partililer tarafından karşılanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İlçe Teşkilatına selamlama konuşması yaparak partililerriyle sohpet etti. MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz Genel Başkanının Silivri'ye gelmesini," Herkese nasip olmayan böylesine güzel bir günü bana yaşattığı Genel Başkanıma için teşekkür ederim şükranlarımı sunarım" sözleriyle ifade etti. 
Bahçeliden Balyoz hükümlüsüne gönülde beraat ziyareti
Balyoz davasında 18 yıl hapis cezasına mahkum edilen MHP İstanbul Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan'ı  Silivri Cezaevinde ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Alan'ı Allah'a emanet etti.  Alan ile bir süre görüştükten sonra basın mensuplarına açıklama yapan Bahçeli; " Bugün arkadaşlarımızla MHP’nin vekili Sayın Engin Alan’ı ziyaret ettik. 16 Aralık 2010’da Balyoz davası başlamış ve geçtiğimiz hafta sonuçlanmıştır.Mahkeme süreci içerisinde ortaya koymuş olduğu çalışmalar hakkında basınımızda çok büyük tartışmalar olmaktadır. MHP olarak mahkeme sonuçları açıklandığı andan itibaren partimizin görüşü açıklanmıştır. Ben inanıyorum ki Yargıtay’a karar intikal ettiğinde daha adaletli olarak değerlendirilecek ve milletimizin huzur bulması inşallah sağlanmış olur.Kararlar böyle sonuçlandığı takdirde büyük bir bölünmenin içerisine düşülür.Siyasi iktidardan, medyanın patronlarının isteğimiz şudur; Mahkeme süreci içerisinde bu mahkeme sorgulanmış, muhatap edilen sanıklar üzerinde değerli yorumlar yapılacağı yerde medya tarafından infaz değerlendirmeleri yapılmıştır. Mahkeme sonuçlarından sonra hukuk bilgisi ne olduğu anlaşılmayan kişiler tarafından bu mahkemenin sorgulanması milletimizi düşündürmekte ve üzmektedir.Mahkemenin aldığı kararlar gerekçeleriyle acilen açıklanmalıdır" dedi.
Bahçelinin Silivri ziyaretinde MHP Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, İl Başkanı ve Çevre İlçelerin İlçe Başkanları da katıldı.
HABER/ FATMA SARIBIYIK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.