Doktor reçeteyi yazdı

Doktor reçeteyi yazdı
CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak, seçildiği takdirde yapacağı işlerin projelerini açıkladı. Kemal Bozan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya bölgede bulunan STK üyeleri, dernek yöneticileri, mahalle muhtarları, basın ve Avcıla
Avcılar CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmalarını gece yarılarına kadar sürdüren Toprak,  gittiği her yerde vatandaşın büyük sevgi gösterileri ile karşılaşıyor.

Proje tanıtımı yoğun ilgi gördü

Dr. Handan Toprak’ın, Avcılara belediye başkanı seçildiği takdirde yapacağı işlerin projelerini açıkladığı toplantı da yoğun ilgi gördü. Kemal Bozan Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya bölgede bulunan STK üyeleri, dernek yöneticileri, mahalle muhtarları, basın mensupları ve Avcılar halkı katıldı.

Eğitimden sağlığa, trafik sorunundan spora, turizm ve yeşil alanlara kadar birçok projenin sunulduğu tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Toprak, mevcut belediye başkanı Mustafa Değirmenci’nin hali hazırda devam eden projelerini tamamlayacaklarını ve planlanan projeleri de yapacaklarını söyledi.

 

Bölgenin sorunlarına akılcı çözümler

Avcılar CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak, yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi.

“Toplumun her kesimine hitap eden ve ihtiyaçlarını karşılayan projeler üreteceğiz. Bölgemizde Hitit dönemi izlerini taşıyan tarihi kültür miras var.  Buralarda uygulayacağımız projeler sayesinde Avcılar bir turizm merkezi olacak.  Üniversite ile ilçe halkını, esnafını entegre hale getireceğiz. Bölgenin en önemli sorunu olan trafik karmaşasını kolaylaştıracak çözümler bulacağız. Avcılar’da yaşayan halkımızı yaşamın içine katarak hayatlarını kolaylaştıracağız. Belediyecilik faaliyetlerini onlarla birlikte ortak akılla yürüteceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum