Doktorunuza sahip çıkın

Doktorunuza sahip çıkın
Seçim çalışmaları sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Silivri mitingi dönüşünde Avcılar’a uğradı.

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak, Kemal Kılıçdaroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ü taşıyan konvoyuBeylikdüzü’nde karşıladı. Konvoy, halkın yoğun ilgisi nedeniyle uzun süre Avcılar’a gelemedi. Kılıçdaroğlu’nu karşılayanlar arasında CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, Dr. Handan Toprak ve Gökhan Gümüşdağ da yer aldı.

 “Doktorunuza sahip çıkın”

Kılıçdaroğlu, "Beraber çalışacağız. Çok çalışacağız. Gece gündüz çalışacağız. Eğer Türkiye'nin bugün içinde bulunduğu koşullardan memnun değilseniz beraber çalışacağız. Ben üstüme düşeni yapıyorum. 24 saat az benim için, her yere gidiyorum, bütün yurttaşlarımla konuşuyorum. Çok sayıda kadın kardeşimiz var aramızda. Eğer çocuğunuz işsizse, eğer evinizde huzur yoksa bilin ki nedeni bu başçalandır. Başta ki adam çalarsa artık o ülkeye huzur gelmez. Herkesin bunu bilmesini isterim" dedi.

“Görkemli bayrağımız dalgalanacak”

Kılıçdaroğlu son olarak şu ifadelerde bulundu: “Bu ülkede hiç bir çocuğun yatağa aç girmediği güzel bir ülkeyi beraber inşa edeceğiz. Her evde huzurun olması için beraber mücadele edeceğiz. Önce Avcılar diyeceğiz, sonra İstanbul diyeceğiz, sonra Türkiye diyeceğiz. Görkemli bayrağımız dalgalanacak bu ülkede, bundan eminim. Hepiniz Allah’a emanet olun”.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.