EDİRNE’YE KADIN ELİ DEĞECEK!

EDİRNE’YE KADIN ELİ DEĞECEK!
Ak Parti’den Edirne Milletvekili aday adayı Hikmet Demirtaş gençlere ve kadınlara önem veren Başbakanımızı mahcup etmeyeceğiz. Edirne’ye de kadın eli değecek ve Edirnemizi el birliği ile daha iyi yerlere taşıyacağız dedi.
 
 
ÖNEMLİ OLAN HİZMETTİR!
Siyasetin uzun soluklu zor bir yarış olduğunu vurgulayan Hikmet Demirbaş da, “Siyaset yaparken isimlerle hiç işim olmadı, önce halkıma sonra kendime güvendim” diyerek hizmet yarışına katıldığını söyledi.
Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Akademisi mezunu, Ziraat Bankası’ndan emekli Hikmet Demirbaş, 8 yıldır aktif siyasetin kademelerinde yöneticilik yaptı. Siyasetin öngörü sanatı olduğunu düşünen Demirbaş, 2009 yerel seçimlerinde CHP’den seçildiği belediye meclis üyeliği görevinden istifa ederek AK Parti'de hizmet yarışına katıldı. Her zaman hesap verebilecek ve ulaşılır olacağı konusunda söz veren Demirbaş, “Türkiye'ye hizmet etmek sevdasıyla 'Durmak yok yola devam' diyerek ülkemizin her köşesini karış karış gezen Başbakanımız, onun kadrosunun yanında yer almak, çorbada bundan böyle benimde tuzum olsun diye buradayım. Bu ülkenin evladı olarak hayalleriyle ruhuyla, hizmet anlayışına sahip gönlü ve kadrosu zengin bir partiye şimdi katılmayıp da ne zaman katılacaktım? 'Her şey Türkiye için' diyen bir Başbakanımız var. Bizler de onun çizdiği bu yolda ilerlemek, ona katkı sunmak için birlikte akıl ortaklığı yapmak suretiyle hizmet için daha fazla beklememek adına zaman geçirmeden Belediye Meclis Üyeliği'nden istifa ederek hizmet yolunun kervanına katıldım. Her zaman ilkelerle siyaset yaptım. İsimlerle gelen isimlerle gider. AK Parti'de hizmet yarışına geldim. Her zaman hesap verebilecek ve ulaşılır olacağım. Her ne olursa olsun doğruların yanında olacağım, Mecliste dimdik duracağım.”
 
 
 
HİKMET DEMİRBAŞ KİMDİR?
1958 İstanbul doğumlu. Edirne Merkeze bağlı Eski Kadın Köyü kökenli.
Evli, iki çocuk annesi.
Ziraat Bankası Muhasebe Müdürlüğü’nden emekli.
Eskişehir Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu.
Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Akademisi Bölümü mezunu.
CHP Yerel Yönetimler Okulu mezunu.
Engelliler Rehabilitasyon Okulu Halkla İlişkiler Müdürlüğü yaptı.
Rumeli ve Trakya Dernekleri Üst Bölüm Kurucusu.
CHP Avcılar Belediye Meclis Üyeliği yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum