Ekrem İmamoğlu: 'Montaj videonun ortaya çıkması Allah'ın adaleti; anlatamazdık, kendisi itiraf etti'

Ekrem İmamoğlu: 'Montaj videonun ortaya çıkması Allah'ın adaleti; anlatamazdık, kendisi itiraf etti'
İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kritik seçime günler kala Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için bu pazar sandık başına gidilecek. Kritik seçimlerden önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlıyor.

AKP'NİN MONTAJ VİDEOSU

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın montajlı videoyu seçim meydanlarında izletmesiyle ilgili "Hiçbirimiz buna tenezzül etmeden bir süreç yürüttük. Bir ülkenin Cumhurbaşkanı 'Ama montaj, ama şu, ama bu'... Gerçekmiş gibi gösterdiniz. Şimdi savunamıyor. Bu nasıl bir hırstır. Bu nasıl bir simsiyah kalp. olacak şey değil ya. Genel başkanımızı terör örgütü ile aynı kareye koyuyorsunuz, sonra çıkıyorsunuz 'ama montaj'..." dedi.

İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Videonun montaj olduğunun ortaya çıkması Allah'ın adaleti. Allah'ın adaleti büyüktür. Biz bunu halkımızın bir kısmına anlatamazdık, şimdi kendisi itiraf etti. Bu seçim döneminde milletimize verilen zararı ben hiç bir dönem görmedim. Sayın Cumhurbaşkanının bu ifadesi tarihi bir trol ifadesidir."

CAMİDE İMAMIN 'SİLAHLANIN' ÇAĞRISI

Bu olaya çok canım yandı. Ben o geveze imam, geveze ne dediğini bilmeyen imamın ne dediği beni ilgilendirmiyor. Bu dönemde ben bunlara alıştım. Bir vatandaş o imamın dolduruşuna gelip o camide o beyefendiye saldırıya geçmesi benim içimi yaktı. 'Vaizde Atatürk'e hakaret ettim' diyor, o cemaat de izliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.