EMEKLİLERE YAŞAM ALANLARI AÇACAĞIZ

EMEKLİLERE YAŞAM ALANLARI AÇACAĞIZ
“Beylikdüzü’nde bütün sorunları vatandaşlarla diyalog kurarak çözeceklerini vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü halkı, 30 Mart’tan sonra ilçesiyle gurur duyacak” dedi.
CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, mahalle ziyaretlerine Sahil ve Büyükşehir Mahallesi ile devam etti. Büyükşehir Emekliler Lokali’nde vatandaşlarla sohbet eden Ekrem İmamoğlu, emekli vatandaşlarla ilgili Beylikdüzü’nde farklı bir projeleri olduklarından bahsederek şunları kaydetti;

“Emekli vatandaşlarımızın birikim ve tecrübelerini toplumla buluşturmayı düşünüyoruz. Projemiz ile Beylikdüzü’nde emekli vatandaşlarımızın eğitim alabilecekleri, becerilerini geliştirebilecekler, tecrübelerini aktarabilecekleri, onları hayata bağlayacak ve bakımlarını sağlayacağız.”

Beylikdüzü’nde geçmişten bugüne yapılmayan ve yapılması gereken ne varsa vatandaşlarımızla birlikte yapacağız” diyen Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nün üretken bir döneme ihtiyacı var. 30 Mart’tan sonra vatandaşlarımız sahille bulaşacak. İlçemizin sosyal aktivitelerde bulunabileceğimiz bir Kent Merkezi olacak. Kavaklı, Yakuplu, ve Gürpınar’da kent meydanlarımız olacak. Sanayi ile entegrasyon sağlayarak işsizliği en az seviyeye getireceğiz” şeklinde konuştu.

“Beylikdüzü Anadolu’nun renkleriyle buluşacak”

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç ile birlikte Beylikdüzü Giresunlular Derneği’ni ziyaret eden Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, hemşehri dernekleri için Beylikdüzü’nde Anadolu Kültür Parkı projesinden bahsetti. Her birinin kültürel değerleriyle zenginlik katacağı proje ile her birinin kültürel değerleriyle Beylikdüzü’nü Anadolu’nun renklerini buluşturacaklarını dile getirdi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.