Ereke; İthal aday istemiyoruz

Ereke; İthal aday istemiyoruz
Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Mehmet Muş, Büyükçekmece’de bulunan esnaf ve STK ziyaretleri sırasında Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahir Ereke’nin tepkisiyle karşılaştı.
 Büyükçekmece Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahir Ereke’nin ‘Biz milletvekillerimizi 4 senede bir görüyoruz.Seçimden seçime ziyaretler oluyor, sonra unutuluyoruz ulaşma imkanı bulamıyoruz’ tepkisiyle karşılaşan Muş, Büyükçekmece’den sorumlu Ak Parti Milletvekili olduğunu, her zaman ulaşılabileceğini sö

Büyükçekmece’den sorumlu bölgemiz Milletvekili Mehmet Muş,AK Parti belediye başkan aday adayları ve ilçe yöneticileri ile Büyükçekmece’de bulunan esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.Ziyaretler kapsamında Büyükçekmece Şoförler Odası Başkanı Mahir Ereke’ye de misafir olan Muş, şoförlerin sorunlarını dinledi.

Büyükçekmece Şoförler Odası Başkanı Mahir Ereke, kendisini ziyarete gelen Ak Parti Milletvekili Mehmet Muş’a ‘Biz Milletvekillerimizi 4 senede bir görüyoruz.Seçim zamanı gelince ziyaretler oluyor, sonra unutuluyoruz ulaşma imkanı bulamıyoruz.Kızım sana diyorum gelinim sen duy.’ İfadelerini kullandı.


İthal aday istemiyoruz

‘Artık bıktık ithal adaylardan. Ne ithal milletvekili, ne belediye başkan adayı, nede belediye meclis üyesi istemiyoruz.’ sözleriyle tepkisine devam eden Ereke, ‘Biz artık bölgemizi, ilçemizi ve bizleri tanıyan, sorunlarını bilen milletvekilleri istiyoruz. Bıktık artık ithal milletvekillerinden.İthal vekil, ithal meclis üyesi ve ithal ilçeyi tanıyıp bilmeyen belediye başkan adayları istemiyoruz.Bizim isteğimiz bu ilçede yaşayan, bu ilçede karnını doyuran insanların bu ilçeye hizmet etmesidir.’ Dedi.

Minibüsler  metrobüs’e gidemiyor

Minibüslerin metrobüse yolcu taşımasının Özel Halk Otobüsleri tarafından engellendiğini de Muş’a aktaran Ereke, konunun çözüme kavuşmasını istedi. Milletvekili Mehmet Muş ise sorunu çözeceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.