Erol’dan müthiş performans!

Erol’dan müthiş performans!
Recep Erol’un aday adayıyken gece gündüz koşuşturduğunu görenler bu performansın adaylık dönemini çok merak ediyorlar: Ak Parti’den Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adaylığı için ismi gündemden düşmeyen Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Mali Müşavir Rece
 MİMAROBA’YA SEÇİM OFİSİ

Ak Parti yönetimi belediye başkan aday adaylığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da adeta aday gibi çalışan ve ilçeyi karış, karış gezen Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Mali Müşavir Recep Erol, ilçenin her mahallesinde seçim ofisi açmaya başladı. Şimdiye kadar seçim çalışmalarına kendi mali müşavir ofisinde yapmaya devam eden  Recep Erol, Mimaroba’dada açtığı ofisinde ekibi ile birlikte seçim çalışmalarını yoğun bre kilde sürdürüyor.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR
Büyükçekmece’de sıkmadık el ziyaret etmediği ev, kamu ve özel kuruluş bırakmayan Recep Erol geçtiğimiz haftaBeylikdüzüBelediye Başkanı Yusuf Uzun ile başlanan ziyaretlerde; esnaflar,engelliler, yaşlılar, hastalar, iş adamları, sağlık çalışanları, eğitim kurumları, sivil toplum kuruluşları, düğünler, cenazeler kısaca hastalıkta sağlıkta acı ve tatlı gününde halkla iç içe oluyor. 
RESMİ KURUMLARA DA ZİYARET

Ziyaretlerde İlçedeki devlet görevlilerini de ihmal etmeyenErol, Büyükçekmece Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Ayhan Akkaya, Büyükçekmece Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tok ve Büyükçekmece İlçe Emniyet MüdürüMustafa Haluk Öztürk’e ziyaretler gerçekleştirdi. Büyükçekmece Ziraat OdasıBaşkanıRecep Erol ve beraberindeki ekibinin önceki gün sabahtan gece yarısına kadar süren ziyaretler etabı, Büyükçekmece Kolan HospitalHastanesi Başhekimi Önder Yüksel Eryiğit veyöneticisi olduğu Güzelcespor antrenmanına katılarak, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takıma baklava ikramıile devam etti.


ÇALIŞAN FARK EDİLİYOR
Bir sonraki gün ise gün boyu; İBB, İtfaiye Mimarsinan Bölge Grup Amirliği, Mimarobada hizmet veren sağlık kuruluşlarından Medicel Tıp Merkezi Dr. Ekrem Yılmaz ve UZM. Dr. T. Erdem Yüğene ve çalışanları, ev ziyaretleri kapsamında Batıköy mahallesi ve Sinanoba da çocukluğundan beri yüzde 95 fiziksel engelli olan Esengül ve trafik kazası geçiren Esra’ya geçmiş olsun ziyareti, Mimarobada yeni hizmete giren English World dershanesi kurucu müdürü Mustafa Sinan ve ekibi,Turyap Emlak Şenay Kılıç ile süren ziyaret turlarını sürdüren Recep Erol bu ziyaretleri hemen hergün yapacağını kaydetti.
Ak Parti’den Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adaylığı için bir çok ismin geçtiğini kaydeden yurttaşlar ise Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Mali Müşavir Recep Erol’un aday adaylık döneminde bu performansta çalışmasını hayranlıkla izlediklerini kaydediyorlar…
Salih Mert - HABERDAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.