Esenyurt’tan doğacak güneş, Türkiye’yi aydınlatacak

Esenyurt’tan doğacak güneş, Türkiye’yi aydınlatacak
CHP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, hemşerilerine yönelik çalışma ve ziyaretler için geldiği İstanbul’da Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’ın misafiri oldu. Alibeyoğlu, Çapan’ın adaylığından duyduğu mutluluğu dile getirirken, “
Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kültür sanat etkinlikleriyle Kars’ı dünyaya tanıtan CHP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, bir dizi ziyarette bulunmak için İstanbul’a geldi. Hemşerilerini ziyaret ederek destek isteyen Alibeyoğlu, Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’ın da misafiri oldu

 “ÇAPAN ESENYURT’U LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEK”

 CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Gürbüz Çapan’ın ilçeyi hak ettiği yere getireceğini söyleyen Karslı Başkan Alibeyoğlu, “Gürbüz Çapan, Anadolu’daki büyük göçün umudu olmuştur. Bölgemizin insanını kanatları altına almıştır. Bu sebeple de Türkiye’de bir marka olmuştur. Gelinen noktada yine halkın umudu olmaya başlamıştır. Bir çok badireler atlattı kendisi ama ben inanıyorum ki Esenyurt halkı Gürbüz Çapan’ı yeniden seçecek ve O da Esenyurt’u layık olduğu yere getirecektir” dedi.

 “GÜNEŞİNİZE SAHİP ÇIKIN”

 Bölgede yaşayan Anadolu insanına seslenen CHP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, Gürbüz Çapan’ın Belediye Başkanı olmasıyla birlikte Esenyurt’tan doğacak güneşin tüm Türkiye’yi aydınlatacağını ifade etti. Alibeyoğlu, “Çapan, Anadolu’dan büyük şehirlere göç eden bölgemiz insanına, Karslılara, Ardahanlılara, Iğdırlılara, Erzurumlulara ayrımsız sahip çıkmış, onlara kentliliği anlatmış, kentlilik bilincini geliştirmiştir. Küllerinden bir kent yaratmıştır. Esenyurt deyince akla Gürbüz Çapan, Gürbüz Çapan deyince de akla Esenyurt gelmektedir.

Ben de bu duygularla değerli hemşerim, ağabeyim Gürbüz Çapan’a nezaket ziyaretinde bulundum. Kendisine desteğimi buradan belirtmek istiyorum. Bütün hemşerilerime ve Esenyurtlulara gelecek yerel seçimler için söyleyeceğim şudur ki, Gürbüz Çapan’la Esenyurt’ta çok güçlü bir güneş doğacak ve bu güneş sadece Esenyut’u değil, tüm Türkiye’yi aydınlatacak. Gürbüz Çapan’a ve onun getireceği güneşe sahip çıkmalarını istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.