“Fedakâr kadınlarımızla gurur duyuyorum”

“Fedakâr kadınlarımızla gurur duyuyorum”
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde herkesin ihtiyacını karşılayan bir yerel anlayış gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
CHP Beylikdüzü Kadın Kolları tarafından Gürpınar Pekmez Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantısına katılan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, kadınların örgüt için gecelerini gündüzlerine katarak çalıştığına dikkat çekerek, “ Fedakâr kadınlarımız ile çalışmaktan gurur duyuyorum. Onların gücüyle iktidarı başaracağız” kararlılığında bulundu.
CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü olarak bir aile yumağı gibi her gün biraz daha büyüdüklerine vurgu yapan ilçe başkanı İmamoğlu, “Amacımız halkla beraber bir yönetim şekli. Biz nasıl bu kadar samimi evinize gelebiliyorsak,  siz de yarın iktidar olduğumuzda aynı samimiyetle, hiçbir engelle karşılaşmadan gelebilmelisiniz. Biz bunu yaşatmanın adımlarını atıyoruz” açıklamasını yaptı. 
Beylikdüzü halkının ihtiyaçlarına dönük birçok konuyu Beylikdüzü Belediye Meclisi gündemine taşındıklarına da dikkat çeken İmamoğlu, “İktidar olmasak da halkın ihtiyacıyla ilgili birçok adımı biz atıyoruz. Çünkü vatandaşla iyi bir diyalog köprümüz var” şeklinde temaslara değindi. Ziyarette, CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu Üyesi ve Gürpınar Mahalle Koordinatörü de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.