Genç aday adayı Ataklı projelerine güveniyor!

Genç aday adayı Ataklı projelerine güveniyor!
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adaylarından Eczacı Hakan Ataklı projelerini HABERDAR’a açıkladı.

 

Yeni CHP’nin genç ve dürüst adaylara büyük önem verdiğini  kaydeden Ataklı; ‘Halkın içinden biri, içinizden biri olarak Ankara’ya gidip bölgemize hizmet vermek istiyorum’ dedi.

Yapılan bir çok ankette ilk sıralarda yer alan Hakan Ataklı’nın açıklaması ve projeleri şu şekilde: ''İlk önce Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidara yürümeyi hedefleyeceğiz. Herkese kucak açacağız.Kimseyi dışlamayacağız.Politik olacağımız kadar dikkatli ve sağlam adımlar atacağız.İktidar olmaksa hedefimiz koşmaktan yorulmayacağız.Kimseye küsmeyip,kimseye kırılmayacağız.Amacımız karalama siyasetinden ziyade eksikleri yerinde dile getirmek olmalıdır. Bu eksiklikleri tamamlaması gereken kişi,makam ya da organlara iletip aslında bizlerin yaptığı taban siyasetinin toplumsal siyasetin ta kendisi olduğunu göstermeliyiz.Vanlı kardeşimizi de, Aydınlı kardeşimizi de, Artvinli kardeşimizi de, Antalyalı kardeşimizi de bir tutacağız.İlkelerimizden elbette taviz vermeyeceğiz.Ancak amaç iktidar olmaksa,siyaseti oyuna çevirenlerin oyununa gelmemeyi de iyi bileceğiz.

 

 

Güneşin doğuşu yakındır!

Akıllı hareket edip çalan iktidar çanlarını tüm milletimize duyurup; Cumhuriyet Halk Partisinin ortaya koymuş olduğu yeni muhalefet resmini toplumumuzdaki tüm evlerin duvarlarına asacağız. Bu resimde açlığın,yoksulluğun çaresini işleyeceğiz,bu resimde yolsuzluğun önüne nasıl geçer izin şeklini ve yöntemlerini rengarenk sunacağız.Bu resimde haksız yere suçlananların aslında hak arayışında olduklarını,haksızlığa uğradıkları halde yıkılmadan dimdik ayakta olduklarını anlatacağız. Güneşin doğuşu yakındır. Cumhuriyet Halk partisinin iktidarı ile gerçek ışıltısıyla ilkesel ve halktan yana bütünsellik doğrultusunda güneş yeniden doğacaktır.

 

CHP aydınlık yarınların teminatıdır!

 

Cumhuriyet Halk Partisinin ilkeleri, prensipleri bellidir. Asla bunların dışına çıkmayacak kadar etik, doğru, samimi ve dürüst yönetici kadrosuna,kemik üye yapısına sahip oluşuyla Cumhuriyet Halk Partisi topluma ve her bir üyesine güven vermektedir. Hiçbir zaman unutulmamalıdır ki Cumhuriyet Halk Partisi pür dikkat sezgileriyle aydınlık geleceğimizin güvenceli teminatıdır.Daha da önemlisi CHP sizler bizler gibi vatanını,devletini,milletini seven,destek sunan hakikatli gönüldaşlar ve üyeleriyle halkçı kimliğini tüm hissiyatıyla ülkemizin bütününe yaymayı hedeflemiş olan bir partidir.

 

12 Haziran’da halkın iktidarı görevde!

 

CHP sadece günümüzü değil önümüzdeki bir asırı toplum olarak huzurlu,istikrarlı geçirebilmemiz için doğru iç ve dış ve politikaları ile projelendirmiş,plan ve program dahiline almıştır. Bundan şüpheniz olmasın..

Cumhuriyet Halk Partisinin hedefi tek başına iktidar olmaktır. Tek başına iktidar olmak olan bu hedefe ulaşmak zor değildir ve aslında çok yakındır.

Cumhuriyet Halk Partisinin 12 Haziran'da ''tek başına iktidar''oluşuna hiç şüphem yoktur ki hepimiz çıplak gözle şahit olacağız.

Halkın içinden biri olarak şunu açıkça ifade etmek isterim ki;,milletimizin yaşam standardı kalitesini yükseltmek,hak ve hukukunu korumak,sağlıklı huzurlu ve ekonomik özgürlüğün var olduğu bir hayatı hep birlikte paylaşmak için;içimizden birinin Milletvekili olmasını sağlamak partililerimizin ve tüm halkımızın yegane görevi olmalıdır''.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.