Gençler başkanlarını seçti

Gençler başkanlarını seçti
20.05.2012 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe binasında yapılan 2. Olağan Gençlik Kolları Kongresi şölen havasında gerçekleştirildi.
 CHP BÜYÜKÇEKMECE İLÇE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE DEMOKRASİ ŞÖLENİ…

Gökhan Gerçek’in tek aday olduğu kongrede İlçe Başkanı Dursun Tazegül gençlere her daim ihtiyaç olduğunu, bu partinin asıl sahibinin ve geleceğinin gençler olduğu belirterek: “ Gençler benim için ayrı bir önem taşımaktadır. cumhuriyet halk partisini zirveye çıkaracak olanlar gençlerdir. Bu nedenle ben görevde olduğum sürece, çalışmak isteyen, görev almak isteyen tüm genç arkadaşlarıma sonuna kadar destek olacağım. Özellikle bugün tüm parti üyelerimize ve basın aracılığı ile tüm halkımıza şunu iletmek istiyorum: ailemizde, çevremizde, mahallemizde, sokağımızda ne kadar genç varsa herkesi göreve davet etsinler. Bugün itibariyle demokratik bir şekilde seçme ve seçilme hakkına sahip olan gençlerimize sadece kapılarımızı değil, yüreklerimizi sonuna kadar açmış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Ardından söz alan CHP Büyükçekmece İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Gökhan Gerçek, en büyük temennilerinin kırgınlıkları, küskünlükleri sona erdirerek, demokrasi uğruna savaşan, hakkını savunan, dik duruşuyla cumhuriyet halk partisine yakışır onurlu ve dürüst genç arkadaşları bir araya getirmek, Büyükçekmece’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını zirveye taşımak olduğunu belirtti.

Yapılan oylamanın ardından CHP Büyükçekmece İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçilen Gökhan Gerçek Ve Yönetim Kurulu Üyeleri kongreyi şölen havasında tamamladı.

CHP BÜYÜKÇEKMECE İLÇE GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM LİSTESİ :

BAŞKAN : GÖKHAN GERÇEK

 

ASIL ÜYELER:

1-HATİCE AKCAN

2-İPEK ÇAVDARLI

3-TOLGA DERİCİ

4-NURGÜL DİNDAR

5-MUSTAFA ERDOĞAN

6-DENİZ DİLŞAT GÜVEN

7-MURAT GÜZEL

8-OKAY KAYA

9-HASAN ALİ KEYSAN

10-SÜLEYMAN ÇEVİK

11-PELİN ŞENTÜRK

12-DİLŞAH TEKİN

13-SERKAN YILMAZ

14-TOLGA YILMAZTÜRK

 

YEDEK ÜYELER :

1-    MEHMET ALİ GÜVENDİ

2-    AHMET OĞULCAN SOYKARCI

3-    VOLKAN KILIÇ

4-    EKİN SARAL

5-    HAMİ AKSU

 

 

İL DELEGELERİ:

1-GÖKHAN GERÇEK

2-ONUR ALP

3-UTKU ZAHİR ÇOKİÇLİ

4-EBRU OĞUZ

5-RÜSTEM KOYUNCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.