Gençlerin başkanı görevden alındı

Gençlerin başkanı görevden alındı
Görevden alınan CHP Esenyurt Gençlik Kolu Başkanı Halifeoğlu, İl Başkanı Recep Karakoç’a gönderme yaptı:

CHP için çalışacağız, yolumuzu kesemeyecekler

2014 Temmuz ayından beri CHP Esenyurt Gençlik Kolu Başkanlığı görevini yürüten Yunus Emre Halifeoğlu, İstanbul İl Gençlik Örgütü tarafından görevinden alındı. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Halifeoğlu, “Partinin iktidarı yerine kendi koltuklarının derdine düşenler bunun bedelini koltuklarını kaybederek ödeyecekler. Biz CHP gençliği olarak makam yada mevki gözetmeksizin var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“YAPILANLAR SİYASİ AHLAK KURALINA AYKIRI”

CHP İl Gençlik Kolu Başkanı Recep Karakoç’un geceyarısı operasyonu mantığıyla yaptığı görevden alma eylemini eleştiren CHP’li Yunus Emre Halifeoğlu, “İl Gençlik Kolu yönetiminde görevden alma uygulamasına karşı duran bütün arkadaşlarımı kutluyor, parti aidiyetine uygun davrandıkları için teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre içerisinde eksiklerimiz olmuştur, bilmeyerek de olsa kırdığımız dostlarımızdan özür dilerim.

Geldiğimiz nokta itibariyle yaşananlar CHP’ye ve umudun adı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan büyük bir komplo olarak karşımızda duruyor. Partililik temelinde gecesini gündüzüne katan insanları tam da genel seçim öncesi geceyarısı operasyonuyla, yangından mal kaçırırcasına görevden almak siyasi ahlak kurallarına uymaz. Partide kırgınlık yaratmak adına bu kadar çaba ortaya koyuyor olmak Genel Başkanımıza ve örgütümüze komplo olarak görülür.Bu görevden alma işlemini uygulayanlar CHP adına siyaset yapmayı değil, ne yazık ki kendi koltukları adına ayak oyunları oynamayı öğrenmişler. Ama buradan ifade ediyorum ki, koltuklar gelip geçicidir, kimseye kalmayacaktır. CHP’nin iktidar olması adına çaba harcayacaklarına parti içerisinde kırgınlık yaratmaya çalışanlardan hem örgüt ve hem de tarih hesap soracaktır” diye konuştu.

“YENİ BAŞKAN ÇAYKARA’NIN YANINDA DURACAĞIM”

CHP Esenyurt Gençlik Örgütü’ne emek veren isimlerden olan Utku Çaykara’nın il yönetimincce Esenyurt Gençlik Kolu Başkanı olarak görevlendirilmesinden memnuniyet duyduğunu da ifade eden CHP’li Yunus Emre Halifeoğlu, “Yapılanların hiçbiri bizim CHP adına çalışmamızı engelleyemeyecek. Gençlik Kolu Başkanı olarak görevlendirilen arkadaşım Utku Çaykara’nın yanında duracak, kendisine her anlamda destek vereceğim. Bilinmesini istiyorum ki, CHP bizim baba ocağımızdır, burada siyaset yapacak, gerekirse burada öleceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.