GENÇLİĞE ÇAYKARA BAŞKAN

GENÇLİĞE ÇAYKARA BAŞKAN
CHP Esenyurt Gençlik Kolu Başkanlığı’na Utku Caner Çaykara atandı.

Recep Karakoç Başkanlığındaki CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak Utku Caner Çaykara’nın görevlendirilmesi kararını verdi.

“HEDEF CHP İKTİDARI”

Görevlendirilmesinin ardından bir basın açıklaması yayınlayan CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Utku Caner Çaykara, amaçlarının CHP iktidarını kurmak olduğunu söyledi. CHP’li Başkan Çaykara, “Genel seçimlere 4 ay gibi kısa bir zaman kaldı. Gençlik sokağa inecek. Mahallelerde Esenyurt’a yakışan, özlenen, beklenen mahalle örgütlenmelerinin hepsini kuracağız. Her zaman kalbimizi de, yüreğimizi de, kapımızı da her insanımıza açık tutacağız. Ayrıştıran değil, birleştiren olacağız. Dün sadece parti üyesi olmamıza rağmen elimizi taşın altına koymaktan geri durmadığımız gibi, bugün de resmi görevimiz itibariyle partimiz adına çalışacak, önce genel seçimlerde, ardından da yerel seçimlerde CHP’yi iktidara taşımanın çalışmalarını gerçekleştireceğiz” dedi.

 “ESKİ BAŞKANLARLA ORTAK AKIL OLUŞTURACAĞIZ”

Geçmişte görev yapan Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte hareket etme gayretinde olacaklarının altını çizen Başkan Çaykara, “Bugüne dek görev yapmış Gençlik Kolları Başkanı arkadaşlarımla birlikte zaman zaman değerlendirme toplantıları yapacak, karar noktasında katılımda bulunmalarını sağlayacak ve fikirlerini alacağız. Esenyurt’ta ortak aklı egemen kılmak gayretinde olacağız. Bugüne kadar örgütümüzü taşıyan, örgütümüze önderlik eden bütün Gençlik Kolu Başkanı arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum” diye konuştu.

 “YÖNETİMDE TEMSİLİYET GENİŞ OLACAK”

Oluşturacaklarını yönetim kurulu listesini de değerlendiren CHP Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Utku Caner Çaykara, sözlerine şöyle son verdi; “Her kesimin sesini duyuurabileceği bir yönetim kuracağız. Bu hafta itibariyle yönetim kurulumuzu oluşturmuş, görev dağılımını gerçekleştirmiş olacağız”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.