GERÇEK ÇÖZÜMLERLE GELECEĞİZ

GERÇEK ÇÖZÜMLERLE GELECEĞİZ
Hizmete giden yolun vatandaşı hissetmekten geçtiğini her zaman vurgulayan CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu,“Beylikdüzü’nü hissetmeniz için önce sokaklarında yürümeniz lazım” dedi.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu Anadolu Kıraathanesi’nde vatandaşlarla buluştu. Ziyarette, Yakuplu sakinlerinin görüş ve taleplerini dinleyen Ekrem İmamoğlu, Yakuplu’nun yıllardır yaşadığı sorunlarına hakim olduklarını belirterek, çözüm için hazır olduklarının mesajını verdi.

 Beylikdüzü’nde özellikle eski belde olan Yakuplu, Gürpınar ve Kavaklı mahallelerinin hizmet mağduru edildiğine değinen Ekrem İmamoğlu, yerel yönetimin birinci vazifesinin kimseyi ötelemeden hizmeti eşit bir şekilde getirmek olduğunu belirtti, “Bizim yerel yönetim felsefemizde her mahalleye eşit hizmet gelecek. Mutlak ve mutlak halkla beraber yönetim olacak” diye konuştu.

 “Halkla birlikte yönetmek olmazsa olmazımız”

 Beylikdüzü’nde yıllardır her zaman vatandaşın arasında olduklarını, bundan sonra da her zaman halkla birlikte olacaklarını ifade eden Ekrem İmamoğlu, “Sorunların tespitini ve çözümlerini sizlerle birlikte bulacağız. Bu bizim olmazsa olmazımız” dedi.

 Yerel yönetimin daimi hizmetlerinin dışında hayatı şekillendiren, kentin geleceğine dönük hizmetlerde üretmesi gerektiğini belirten Ekrem İmamoğlu, “Biz Yakuplu’nun tapu sorunu da biliyoruz, çocuk parkının olmadığını da. Yakuplu’nun bir limanyolu üzerinde yaşadığı travmayı da biliyoruz. Hepsinin farkındayız. Çözümlerimizle geleceğiz ve hiçbiri hayali çözüm olmayacak” vurgusunu yaptı.

 Beylikdüzü’nde herkesin bir arada olduğu ortak bir kimlik oluşturmak istediklerini belirten İmamoğlu, “Biz Beylikdüzü’nde kardeşlik, yarenlik üretmek zorundayız. Bunu yaparsak sorunları daha hızlı çözeriz” değerlendirmesinde bulundu. Ziyaret, sohbetin ardından saz dinletisi ile sona erdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.