Gökçek, Bozdağ'a ters düştü

Gökçek, Bozdağ'a ters düştü
Ankara Anakent Belediye Başkanı Melih Gökçek, AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın CHP'ye yönelik "Cumhuriyet Halt Partisi" ifadesini doğru bulmadığını söyledi.
AKP Grup Başkanvekili Bozdağ, CHP ve İklim Bayraktar arasında yaşanan “taciz” tartışmalarıyla ilgili olarak, “Türkiye böylesi ahlaki zafiyet içerisinde bulunanlara asla emanet edilemez.

Ben böyle bir siyaset, böyle bir rezalet görmedim, ‘Dallas’ dizisi diyorlar ya onu geçti. CHP adını değiştirsin. Çünkü karıştırmadıkları halt kalmadı. Hani derler ya Anadolu’da ‘yemedikleri halt kalmadı’, onun için ‘halk’ kelimesini ‘halt’ kelimesi ile değiştirmeli, ‘Cumhuriyet Halk Partisi’ yerine ‘Cumhuriyet Halt Partisi’ demeli” değerlendirmesini yapmıştı.
 

'Zor soru'

Bozdağ’ın bu sözüne aynı partiyi paylaştığı Melih Gökçek’ten eleştiri geldi. Sosyal paylaşım sitesinde bir takipçisi Melih Gökçek’e “Bozdağ’ın; CHP ile ilgili ‘Halt Partisi’ açıklamasına yorum bekliyoruz sizden, partiliniz ne de olsa...”  diye yazdı. Ancak Gökçek’ten ilk etapta yanıt gelmedi. Israrını sürdüren Gökçek’in takipcisi “Zor mu geldi soru?”,  “Sen çok yaşa padişahım demediğimiz için, cvp yok”, “Cvp lütfen Sn. Başkan” ifadeleriyle üç kez daha yanıt istedi. Israra dayanamayan Gökçek ise takipcisine, “Ben bu şekilde hitap edilmesini doğru bulmuyorum” karşılığını verdi. Takipci de “Haklısınız. Her ne olursa olsun, bir siyasetçi varoş dilini kullanmamalı bunda hangi partili oluşunun önemi yok” yorumunda bulundu. Gökçek daha fazla değerlendirmede bulunmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.