Gökmen: Birey değil parti

Gökmen: Birey değil parti
Kısa bir süre önce olağan üstü kangreylee Esenyurt ilçe başkanı olan Ali Gökmen CHP ilçe yönetimini toplayarak görev dağılımı yaptı. Gökmen, örgütte bireylerin de ğil partinin çıkarlarının düşünüleceğini söyledi.
CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, ilçe yönetimiyle biraraya gelerek görev dağılımı yaptı. Gökmen toplantıda yaptığı konuşmada bireylerin değil partinin menfaati için çalışacaklarını söyledi. Gökmen, “Partimiz 91 Yıllık Parti. Bu partide hiçbir şekilde gruplaşma ve ayrışma olduğunu düşünmüyorum. Bizim görevimiz birleştirici, bütünleştirici ve kucaklayıcı olmalı.

Bu Partiye gönlünü, oyunu ve emeğini veren herkesin başımızın üstünde yeri var. Buradaki hedefimiz, bireyler değil, partimizin ön planda tutulduğu, partinin güçlendiği, parti kimliğinin ön plana çıkacağı bir yapının oluşturulması.

Hedefimiz Esenyurt’ta her mahallede ilçe gibi birimlerin kurulması, her sokakta bir temsilci olması. Partinin her an yarın seçim olacakmış gibi çalışması.

Önümüzce cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bunun için daha aktif ve yoğun çalışmamız gerekiyor. İlçe yönetiminde çalışma arkadaşlarımızın her birine görevlendirme yaptık. Her bir arkadaşımın da aldığı görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirecek kapasitedeler" dedi. n

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.