​Gökmen, ilçe delegeleriyle buluştu

​Gökmen, ilçe delegeleriyle buluştu
CHP Esenyurt İlçe Başkan Adayı olan ve 8 oyla seçim yarışını kaybeden Server Gökmen, ilçe delegeleri ile buluştu. Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’ın da katıldığı toplantıda 150 delegenin yanı sıra yaklaşık 500 CHP’li bir araya geldi.

 

“BİZLER İKTİDARA YÜRÜYEN CHP’LİLERİZ”

 

Toplantının amacını “birlik ve beraberlik yürüyüşünün başlangıcı” olarak açıklayan Server Gökmen, “Geçmişten bu güne kadar, iyi günde, kötü günde, her zaman, her şart ve ortamda, hiç umudunu yitirmeden, destek veren, çalışan, inanan, güvenen CHP’liler olarak bizler yine buradayız, bizlerden kimse umudunu yitirmedi ve yitirmeyeceğiz de… Esenyurt’ta siyasi zeminde herkesin bir şey yapacağını herkes bilmeli” dedi.

 

“AKP’NİN TALANINA KARŞI DİK DURUYORUZ”

 

CHP’lilerin Esenyurt’taki hedefini, “ilk yerel seçimde CHP bayrağını Esenyurt Belediyesi’nde dalgalandırmak” olarak belirleyen Gökmen, sözlerine şu cümlelerle devam etti; “Siyasi parti yöneticileri halkın çıkarlarına yönelik politikalar üretmeli,  işyerlerine, sokaklara, mahallelere, evlere girmeli, halkın elini sıkmalı. İktidarı hedefleyenler; siyasal profesyonel çalışmayı planlamalı, profesyonel bir şekilde kararlılıkla uygulamalı, halkı ve örgütü eğitip, örgütlemelidir.

Bizlerin  tek hedefi örgütün gücüyle 2014 ilk yerel seçimlerde şerefli insanların partisi Cumhuriyet Halk Partisini Esenyurt’ta iktidar yapmak, CHP bayrağını Esenyurt Belediyesinde dalgalandırmak. Kısa vadeli çıkar hesaplarının peşinde olmadık. Parti çıkarlarını daima kişisel çıkarlarımızın önünde tuttuk. Partililere, örgüte, halka, güven ve umut vermeye çalıştık. Bizlere ihtiyaç duyulduğunda, hep birlikte partimiz ve halkımız için; AKP’nin yolsuzluğuna, talanına, vurgununa karşı omuz omuza çalışacağız dedik, bilgimiz olduğu zaman, çalıştık, çalışacağız”

 

“CHP’NİN HERKESE İHTİYACI VAR”

 

AKP’li Esenyurt Belediyesi yönetimini de eleştiren Server Gökmen, ulaşım, imar, emniyet ile ilgili konularda büyük zaaf bulunduğunu söyledi. Gökmen, sorunların çözülmesi için Sosyal Demokrasi iktidarına ihtiyaç olduğunu belirtirken, “Partilisine ve halka güven vermeyenlerin siyasette iktidar olmaları mümkün değildir. CHP ülkeye karşı yapılan ve yapılacak her kötülüğün karşısında duracak tek partidir.  Bu günlerde özellikle bölgemizin örgütlü, canlı, diri bir CUMHURİYET HALK PARTİSİ’ne ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Partimizi sıkıntıya sokma lüksümüzün olmadığını da biliyoruz. Birilerini yok sayarak, tek başına  partiyi  iktidar yapma hayaline kapılmak, Esenyurt’ta örgüte, halka, üyeye, özellikle partiye yapılacak en büyük kötülüktür. Partiyi yönetenler ve seçim kazanmak isteyenler, Esenyurt’ta yaşayan bütün insanların, örgütün, herkesin desteğine CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN ihtiyacı olduğunu çok iyi bilmeli. Umut ve güven vermeyen, halkın ve bölgenin sorunlarını bilmeyen parti yöneticileri, partilerini iktidar yapamaz” diyerek sözlerine son verdi.

 

Dr. ÇAPAN’A SEVGİ GÖSTERİSİ

 

Esenyurt Belediyesi Meclis Üyeleri ve CHP İl Genel Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıda Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’a büyük ilgi vardı. Masaları tek tek dolaşarak Esenyurtlu CHP’lileri selamlayan Başkan Çapan, toplantıdan ayrılırken de delegelerin sevgi gösterisi ile uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.