Gülmek devrimci bir eylemdir

Gülmek devrimci bir eylemdir
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Op.dr. Ali Şeker'e ziyaret ettiği ilçe örgütlerinde doğum günü sürprizleri yapıldı. Op.dr.Şeker "Herkese çok teşekkür ediyorum.CHP'nin iktidar yürüyüşünde gece gündüz demeden çalışacağız. Hep birlikt
CHP 3. Bölge Milletvekili adayı Op.dr. Ali Şeker, parti örgütlerine teşekkür turunu sürdürdü. Gördükleri ilgiden mutlu olduğunu belirten Ali Şeker başından geçen bir olayı anlatarak şunları söyledi:

"Geçenlerde Barış TV'de "Nasıl başardın" sorusunu şöyle yanıtlamıştım: "Çocukluğumuzdan beri insan, dost, arkadaş biriktirdik. Şimdi onlar ortaya çıktı. Sahiplendi. Beni, kendileri bildi. Aslında onlar kazandı"

Dört ilçeyi daha gezdi

Şeker; Bağcılar, Güngören, Bahçelievler ve Bakırköy ilçe örgütlerine ziyaretlerde bulunarak partililerle görüştü.Partililerin "Neden sms atığ bilgi vermiyorsunuz" şeklinde sorularıyla karşılaştıklarını vurgulayan Op.dr. Ali Şeker şu açıklamalarda bulundu:
"Dostlarımız "Neden mesaj atmadınız, haber vermediniz, bizde olmak isterdik" diye sitem ediyorlar. Haklısınız. Kusurumuza bakmayın. Ama, inanın bizde sizi düşündük.Öncelikle SMS mesajlarına sıcak bakmıyoruz. Biz de bıktık, siz de bıktınız.İlçe örgütlerimize Teşekkür ziyaretlerinde, önseçim döneminde yorduğumuz dostlarımızı bir kez daha sıkıntıya sokmak istemedik. "Örgütün sesi" diye destek verdiğiniz bir temsilciniz olarak, öncelikle ilçe örgütlerimize bir teşekkür etmemiz gerekir diye düşündük. Son ilçemiz Avcılar'ı ziyaret ederek bu aşamayı tamamlayacağız.Sonrasında hepinizin desteğine ihtiyacımız var.
Bölgemizi sokak sokak gezeceğiz. Girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Birlikte olmazsak başaramayız.Var mısınız? Hazır mısınız?" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.