Gürbüz Çapan: Parti bize sahip çıktı sıra sizde!

Gürbüz Çapan: Parti bize sahip çıktı sıra sizde!
Yargı kararıyla aday olması engellenen Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, Esenyurtlu’lara seslendi: Parti bize sahip çıktı, şimdi sahip çıkması sırası sizde!
Aday olma şansı bir kez daha engellenen Esenyurt Kurucu belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Esenyurt Belediye Başkan Adayı olarak atanan kardeşi Çetin Çapan’la birlikte Esenyurtlularaseslend

ÇETİN ÇAPAN’IN ADAYLIĞI

Partisinin Cumhuriyet Meydanı’ndaki seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya gelen Dr. Gürbüz Çapan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hakkındaki yargı kararına inanmadığını ifade ettiğini belirterek, Kılıçdaroğlu’nun, “Ben bu karara inanmıyorum, ona inanmadığım bilinsin diye buraya kardeşini yazıyorum” dediğini aktardı.



“CHP’Yİ ADAYSIZ BIRAKMAYI HESAPLIYORLARDI”


Mahkeme kararının kendisine henüz tebliğ edilmediğini bildiren Çapan, bunun arkasında CHP’yi adaysız bırakma hesabı yattığını söyledi: “Mahkeme benim hakkımda kararı verdi ama tebligat yapmadılar. Tebligat yapılmayınca şöyle bir oyun kurulmaya başlandı; seçim sürecine çıkacağız sonra tebligat yapacaklar ve 1 gün hapse girip çıkmam gerekiyor. “O gün düşüreceğiz adaylığınızı, adaysız kalacaksınız!”

“TÜRKİYE BİLSİN KEMAL BEY GÜRBÜZ ÇAPAN’IN ARKASINDADIR”

Kendisinin CHP liderine 3 isim önerdiğini dile getiren Çapan, “Ben 3 isim önermiştim, onlar da Çetin’den daha iyi çocuklardır, üçü de benim oğlum gibidir. Ancak Kemal bey, “Onu oradakiler bilir Türkiye bilmez” dedi. “Türkiye bilsin ki Kemal bey Gürbüz Çapan’ın arkasındadır! CHP Gürbüz Çapan’ın arkasındadır!” dedi. Aday benim, muhatabınız benim. Kardeşimdir o rolü o yapacak… Sağolsun parti bize sahip çıktı, şimdi sahip çıkması sırası sizde, burada tabut kaldıracağız!” ifadelerini kullandı.



“TÜM GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM”

Gürbüz Çapan’ın ardından CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Çetin Çapan da kısa bir konuşma yaptı. “Zaten yükümlülüğümüz vardı ama partimiz Esenyurt’ta Gürbüz Çapan’a duyduğu saygıdan ötürü bize önemli bir yükümlülük daha ekledi” diyen Çapan, çok çalışarak CHP’yi Esenyurt’ta zafere ulaştıracaklarını söyledi. Çapan, “ Bundan sonra ekip arkadaşınız olarak bu güvene layık olmak için tüm gücümle çalışacağım, önünüzde koşacağım, zafer kazanana kadar günün 20 saati çalışacağım ve emrinizde olacağım” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.