Hakan Şükür Büyükçekmece’de…

Hakan Şükür Büyükçekmece’de…
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Avcılar'dan Sorumlu Milletvekili Hakan Şükür AK Parti Büyükçekmece ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Yapımı devam eden Çatalca Mimarsinan arasındaki bölünmüş yol çalışmalarını yerinde incelemek için dün Karayolları Bölge Müdürüyle beraber incelemeler yapan Şükür ardından da Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle sohbet etti.

İlçe başkanı Av. Celal Babayiğit’in il dışında olması sebebiyle Şükür’ü yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı İbrahim Bilgin Ağırladı. Bölgemiz Milletvekili Şükür Büyükçekmece de ilçe belediyesinin kazanılması için her türlü desteği vereceğini ifade etti. Milletvekili Şükür, “Başarıların altında yatan asıl neden takım ruhudur derken, Tüm teşkilat kademelerimizde büyük bir azim olduğunu ve bu coşkuyla 2014 yılındaki belediye seçimlerinde zaferin kesin olduğunu sözlerine ekledi.

Gazetemizin neden sizi ilçemizde göremiyoruz sorusuna ise Hakan Şükür ben Avcılar’dan sorumluyum onun için Büyükçekmece’ye sık, sık gelemiyorum dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.