Hakan Şükür, Silivrililerle buluştu

Hakan Şükür, Silivrililerle buluştu
AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, dün Silivri’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk önce AK Parti Silivri İlçe Başkanlığını ziyaret eden Hakan Şükür, İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın makamında düzenlenen sabah kahvaltısında, Balkan Türkleri Derneği
 İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca’da, Silivri’yi ziyaret eden Milletvekili Hakan Şükür’e eşlik etti. Bir süre İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Teşkilatıyla görüşen Milletvekili Hakan Şükür, daha sonra Silivri Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, 10 Nisan Polis haftası nedeniyle, Emniyet Müdürü Mustafa Güntekin ile Emniyet personelinin günü kutladı. Emniyet mensuplarına karanfil dağıtan Şükür, esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Silivrililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Hakan Şükür, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmadı. 

Şükür, Sivri Spor’a 3. Ligde başarılar diledi 
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Meclis Üyeleri ve Yöneticilerinde eşliğinde başta Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Milletvekili Hakan Şükür, daha sonra Silivri Stadını Stadı’na geçerek 3. lig takımlarından Silivrisporun antrenmanında futbolcularla sohbet etti. Sohbetin ardından penaltı atışı yapan Şükür, Silivrispor futbolcularına 3. lig maçlarında başarılar diledi. 

Şükür, Cuma namazını Fener köy’de kıldı 
Silivri’nin Fener köyünü ziyaret eden Şükür, Cuma namazını Fener köyünde kıldı. Cuma namazının ardından genç yaşta hayatını kaybeden Futbolcu Müjdat Gürsu’nun mezarını da ziyaret eden Milletvekili Hakan Şükür, Fener Köyünde vefat eden bir vatandaşında cenazesine katıldı. Şükür, daha sonra Fener Köyü Muhtarı Muharrem Eren ve vatandaşlar görüştü.  Diğer taraftan, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Liginde İtalyan temsilcisi Lazio ile 1-1 berabere kalarak yarı finale yükselmesinin hemen ardından, Milli Futbolcu ünvanına sahip olan Milletvekili Hakan Şükür’ün Fener Köyünü ziyaret etmesi, vatandaşlar tarafından anlamlı bulunarak, takdirle karşılandı.  

Derdini anlatan polis memuruna, Hakan Şükür’den alaycı yanıt
Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyareti sırasında bir polis memurunun polislerle ilgili yasanın TBMM’den geçmediğini hatırlatması üzerine Milletvekili Şükür, bir an ne cevap vereceğini şaşırdı. Polis Memurunun; “ Bizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Ancak Polis yasasını dün akşam TBMM’den geçiremediniz. Buradaki arkadaşlarım konuşamıyor. Ama ben konuşup sizden tüm Polis arkadaşlarım adına yardım istiyorum. Polis yasasının TBMM’den geçmesi için lütfen bir şeyler yapın” sözleri üzerine, Milletvekili Hakan Şükür; “ Senin bu konuşmandan sonra arkadaşların sana artık bir alkış patlatır” alaycı şeklinde cevap vermesi ise hoş karşılanmadı. 
Haber/ Fatma Sarıbıyık           

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.