Hale Güngörmüş Kadın Kolları Başkanı oldu

Hale Güngörmüş Kadın Kolları Başkanı oldu
CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü tarafından geleneksel hale getirilen devir teslim töreniyle İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Hale Güngörmüş, görevi Kadın Kolları Eski Başkanı Muazzez Akbaba’dan teslim aldı.
 CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, yeni atanan Kadın Kolları Başkanı Hale Güngörmüş’ün görevi devralması esnasında gerçekleştirdiği devir teslim töreniyle birlik ve beraberlik mesajı vermeye devam ediyor.

53 BİN EVİ ZİYARET ETTİK

Birlik ve beraberlik duygusunun daha da güçlenmesi adına bu tür görev teslimlerinin öneminin vurgulandığı devir teslim töreninde iki yıldan bu yana CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanlığı görevini yapan Muazzez Akbaba, görev süreleri boyunca iki seçim dönemi geçirdiklerini belirterek, “2011 yılı genel seçimlerinde 53 bin evi ziyaret ettik. Bu çalışmalar sonucunda ciddi bir envanter oluşturduk. Yeni Kadın Kolları Başkanının ve ekibinin her konuda yanlarında olacağız” dedi ve görevlerinde başarılar diledi.

GÖREVİMİ LAYIKIYLA YAPACAĞIM

CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Hale Güngörmüş ise, “Elimizden geldiğince çalışacağız.  Görevimi layıkıyla yapacağım. Her şey CHP için” açıklamasını yaptı. Güngörmüş, başkanlığını yaptığı CHP Beylikdüzü Kadın Kolları yönetiminde Ebru Çevik, Şükriye Yenice, Ayhan Gür, Feride Akar, Tülin Malcıoğlu, Melahat Çaça, Serap Tezel ve Niymet Yaman’nın yer aldığını belirtti.

Devir teslim töreninin ardından iki yıllık görev süreleri boyunca vermiş oldukları emeklerinden ötürü CHP Beylikdüzü Eski Kadın Kolları Başkanı Muazzez Akbaba ve ekibine plaket takdim eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu plaketler sizin emeğinizin yanında hiçbir şey ifade etmez. Sadece bir anı olarak saklamanız için. En büyük ödülü sizler veriyorsunuz hem CHP’ne hem de Türkiye’ye” şeklinde konuşarak yeni ilçe kadın kolları başkanı ve ekibine başarılar diledi.

Devir teslim töreni öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’li ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıya da katıldığını ve genel başkanın selamını getirdiğini ifade eden Ekrem İmamoğlu, mahalleler temel alınarak çalışılan örgütlenme modeli hakkında görüşmelerde bulunduklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.