HAS PARTİ HERKESİ EŞİT GÖRÜYOR!

HAS PARTİ HERKESİ EŞİT GÖRÜYOR!
Has Parti İl başkanı Mehmet Bekaroğlu Esenyurt İlçeyi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bekaroğlu, ‘Esenyurt’ un her sokağında yerel hizmetlerle ilgili aksaklıkların tamamını, hak ihlallerinin tamamını anında duymak mecburiyetindeyim.’ dedi.

BEKAROĞLU ESENYURT’TAYDI  

 Has Parti Esenyurt İlçe teşkilatı İl  Başkanı Mehmet Bekaroğlunu, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Güleç, İl Sekreteri Adnan Yıldız,İl yöneticisi Abdülkadir Ayyılmaz,İl Yönetiminden Oktay Aslan ve Esenyurt İlçe Yönetiminin tamamı hazır bulundular.

 

Bekaroğlu’ndan önce İlçe Başkanı Mustafa Tarım gündeme ilişkin;  delegelerin oluşturulması için mahalle temsilcileri oluşturup seçime gitmek, Üye kayıtları devem ediyor ve ay sonuna kadar hedeflediğimiz üye miktarına ulaşacağız, yine üç iş adamıyla bir araya geleceğiz onların çalışmalarını yapıyoruz” şeklinde kısa bir bilgilendirmenin ardından sözü Bekaroğluna bıraktı.

 

Bekaroğlu; “Yaklaşık üç ay oldu İl Başkanlığına başladım. Bu süre zarfında İl Yönetim birimi, Kadın ve gençlik kollarımı oluşturduk. İlçelerdeki eksikliklerini tamamlayıp, Haziran sonunda tüm ilçelerin kongrelerini yaptıktan sonra genel kongreye gideceğiz” diyerek partililere genel bir bilgilendirme yaptı,

BİR ADIM ÖNÜNE GEÇMEK

Bekaroğlu; “Türkiye de sanıyorum 62 parti var. Yeni bir parti kurmaya gerek var mı diye defalarca bir araya geldik. Böyle bir şey olduğuna karar verdik. Çünkü mevcut siyasi partilerin tamamı, eski siyaset dediğimiz bir tarzda siyaset sapıyorlar. Türkiye de insanlar maalesef siyasete diğer insanların bir adım önüne geçmek için giriyor. Ben Milletvekili iken beni arayan seçmenlerimin liste tuttum. % 93 kendilerini hastane de, karakol da yaşamın her alanında bir adım öne geçmek için aramışlar. Bunun değişmesi gerekiyor. Artık deniz bitti yapılacak bir şey yok. İnsanları Din-devlet meselesinden. Milliyetçilikl, Kürt-Türk, Alevi gibi mezhep problemleri var. Bunlarla insanları bölüyor taraftar yapıyoruz. Diyoruz ki seni ve bizimkileri iktidara getireceğiz.Kimlere karşı öbürlerine karşı. En son Ak Parti geniş toplum kesimlerinin ciddi bir dayak yemesi olan 28 Şubattan sonra bizimkileri iktidara getirmek üzere iktidara geldi. Biz siyaset adaletin aracı olmayacak bir mekanizmaya dönüştürülmesi için,bir parti kuralım bunu söyleyelim insanlara dedik.

 

BİZ İNSANLAR EŞİT DİYEN PARTİYİZ.

Devlet dediğimiz şey Belediye,Başbakanlık,Askeriye,Yargıdan oluşuyor.Bunlar kutsal şeyler değil.Gökten inmedi.Biz faniler işlerimizi rahat bir şekilde görelim diye kurduk.Yani Biz parayı devlete veriyoruz yolumuzu suyumuzu getir diyoruz.Bugün devlet maalesef güçlü olanın zayıf olanın üzerine tahakküm kurduğu ve onu sömürdüğü bir araç haline geldi.Yani güçlü olan,zengin olan,kuvetli olan iktidara gelen organize olan,olmayanlara tahakküm ettiği,onları ezdiği sömürdügü ve yanına aldıği insanları onların önüne geçirdiği bir araç haline getiriyor.

Kabil Habil kavgası gibi.Kabil kardeşi Habil’in hakkını da gasp etmek istedi.Bir o yolda gidenler var birde insanlar eşittir diyenler ver.Biz insanlar eşit diyen partiyiz.

 

ESENYURT’ TA NE OLUYOR BİLMEM LAZIM

İlçe Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları dahil 20+20 olmak üzere toplam 120 kişi olacak.Her teşkilat toplantısına 140 kişi katılacak.

İnsanların Tayip Erdoğan dan hala beklentileri var ancak belediyelerden yaka silkiyor.Burada hırsızlığı,arsızlığı,adam kayırmayı,rüşveti,hizmetsizliği ve her bir şeyi görüyor.Bütün birimler çok önemli ama İnsan hakları, halkla ilişkiler ve mahalli idareler çok önemli.Bir süre sonra İstanbul’un her sokağından her an bilgi almak durumundayım.Almazsam biz görevimizi yapmıyoruz . Esenyurt’ un her sokağın da yerel hizmetlerle ilgili aksaklıkların tamamını, hak ihlallerinin tamamını anında duymak mecburiyetindeyim.Biz toplum ve kamu adına siyaset yapıyoruz. Esenyurt’ un bir sokağında ayrımcılık yapılıyor adam kut, alevi olduğu için vs…benim duymam lazım.Benim orda olmam lazım bu Allahın emri bana.Nerde ne oluyor benim bilmem lazım ki bir televizyonda diyeceğim ki,benim Esenyurt yerel yönetimler başkanım dün bildirdi ki filan sokakta böyle bir şey var biz bunun hesabını soracağız diyeceğiz. Böyle yaparsak biz kazanırız.

 

CHP HALA DİNLE, DİNDARLA SAVAŞIYOR

Konuşmaları sırasında CHP’yi de eleştiren Bekaroğlu. şöyle devam etti.”Bu memleketin en büyük problemi CHP ve CHP zihniyeti. AK Partiyi de iktidara getiren ve iktidarda tutan onlar.Asker tutuyordu şimdi asker geri de kaldı şimdi askerden çok askerci onlar tutuyor.Onlar aradan çekikseler biz  dümdüz ederiz.CHP ye bakın hala katsayı,imam hatipli çocukların üniversiteye girmesin  diye hala onu mahkemeye götürüyor.Hala dinle,dindarla savaşıyor ve Ak partiyi bu şekilde iktidarda tutuyorlar” dedi.

Haber: Gül Güyük

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.