Has Partililer Ak Parti’de

Has Partililer Ak Parti’de
Büyükçekmece de kendini fesheden HAS Parti Büyükçekmece ilçe teşkilat yöneticileri ve üyeleri düzenlenen törenle Ak Parti'ye katıldı.
İlçe merkezinde gerçekleşen katılım törenin de konuşan Ak Parti ilçe başkanı Av. Celal Babayiğit, her geçen gün Ak Partiyi biraz daha büyütmek için herkese bu kapıyı açıyoruz, Has Parti ile de Hep beraber, omuz omuza, yürek yüreğe bu sorumluluğun altına elimizi koyacağız. Bu katılımların Ak Parti'ye güç katacağına ve önümüzdeki yerel seçimlerde de çok daha katkı sağlayacaklarına inanıyorum dedi.
Partiye katılan Has Partililer ise, Ak Parti ile birlikte çalışacak olmaktan ve bundan sonraki yola Ak Parti ile devam edecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler. Konuşmalardan sonra AK Parti’ye geçen Has Partililere ilçe başkanı Babayiğit ve ilçeden sorumlu il yöneticisi Yavuz Değirmenci tarafından rozetleri takılarak günün anısına fotoğraflar çekildiler.
Katılım törenin de Büyükçekmece Devlet Hastanesi’nin son durumu hakkında da bilgi veren Başkan Babayiğit, 250 yataklı Devlet hastanesinin ihalesinin bittiğini ve askı süresinin de sonuna gelindiğini belirterek büyük ihtimalle Nisan’da hastanenin temelinin atılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.