Has Parti’ye yoğun katılım

Has Parti’ye yoğun katılım
Has Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda dün yoğun katılım heyecanı yaşandı. Toplam 60 kişi Has Parti rozetini takarken İlçe Başkanı Mustafa Tarım katılanlardan 35 kişinin Ak Parti’den geldiğini söyledi.

Belediyeyi alabilecek güçteyiz!

Has Parti ilçe binasında dün gerçekleşen görkemli bir törenle 60 genç Has Parti’ye katıldı. Katılım töreninde kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Mustafa Tarım; “Biz Esenyurt’ ta Belediyeyi alabilecek bir partiyiz. Çünkü Partimiz yeni ve hiçbir kötü sicili yok. Yolsuzluk yaptınız, rant sağladınız diyemeyecekler. Bizimde güzel projelerimiz var.” Dedi.

Esenyurt’ ta Belediyeyi alabilecek bir partiyiz

Has Parti İlçe binasında dün gerçekleşen görkemli bir törenle 60 genç Has Parti’ye katıldı. Katılım töreninde kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Mustafa Tarım; “Biz Esenyurt’ ta Belediyeyi alabilecek bir partiyiz. Çünkü Partimiz yeni ve hiçbir kötü sicili yok. Yolsuzluk yaptınız, rant sağladınız diyemeyecekler. Bizimde güzel projelerimiz var. İnşallah zamanla bunlar bize atfedilir. Gençlik olarak, İlimizin ve Partimizin iyi bir projeleri var, inşallah bununla ilgili daha geniş zamanda toplantılar yaparak anlatacağız. Bundan sonra Partimiz ve Parti ahlakımızın ne olduğunu, parti tüzüğünün nasıl olduğunu halkımıza anlatacağız. Parti’mizi tercih ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi ve daha sonra Ak Parti gençlikten katılan Caner yıldırım’ın rozetini takarak başarılar diledi.

Hedefimiz yılbaşına kadar beş bin üye

Katılımla ilgili İlçe Başkanı Mustafa Tarım; “Gençlik Kolları Başkanımızın da AK Partiden bizim partiye katıldı. Gençlik kolları Başkanı olarak onu atadık. Teşkilatımız daha da ileri gidiyor. Büyük şeyler yapıyoruz şu aralar. Kadın ve gençlik kollarına daha çok önem veriyoruz. Yönetimimiz hemen-hemen oturdu. Kongreye hazırlık yapıyoruz. Bir buçuk ay içerisinde Kongre yapacağız. Bununla ilgili hazırlığımızı bitiriyoruz. Şu anda yaklaşık bin’in üzerinde üye kaydımız var. Hedefimiz yılbaşına kadar beş bin üye ye ulaşmak” diyerek iddialı konuştu.

Numan Kurtulmuş kadar saygıdeğer bir parti

AK Parti’den Has Parti’ye katılan ve Has Parti Gençlik Kolları Başkanı Caner Yıldırım ise: “Has parti bizim için çok yeni bir sayfa, en az Başkanımız Numan Kurtulmuş kadar saygıdeğer bir parti olduğuna inanıyorum. Bizim için gelecek vaat ediyor. Gençlere ışık olacağına inandığım için Has partiyi tercih ettim” diyen Yıldırım, Ak Partiden ayrıldın sorumuz ise,”Ak Parti bizim için gelecek vaat etmiyordu, çabalarımız boşa gidiyordu. Yani istediğin kadar tırmala karşılığını alamıyorsun. Her konuda böyle, sadece maddi olarak değil manevi olarak ta beklentilerimizi karşılamıyor. Beklenti olarak ta, ileriye dönük olabilir, iş imkânı olabilir. Biliyorsunuz biz gençler olarak çok uğraştık.Gençliğin en büyük sorunu işsizlik. Kardeşlerimize iş imkânı sağlamadılar. O yüzden onlara mahcup olmaktansa bırakmayı tercih ettik” diyerek duygularını ifade etti.

Haber: Gül Güyük

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum