HATiCEYE DEĞiL NETiCEYE BAKALIM!

HATiCEYE DEĞiL NETiCEYE BAKALIM!
Büyükçekmece AK Parti’nin yeni ilçe başkanı Hatice Bozdağ'a bazı partililerden eleştiri gelse de Ankara’ya çağırılan bir diğer isim MustafaYazıcı “Konuşmak için erken, çalışmalarını görmeliyiz” dedi.
 Ankara’ya çağırılan bir diğer isim MustafaYazıcı ise partiyi yatıştırarak “Konuşmak için erken. çalışmalarını görmeliyiz” dedi.

ALKENT SIKINTISI

Yeni başkan, özellikle Büyükçekmece Alkentli olmasına rağmen seçimlerde kendisine verilen “Alkent Mahalle Teşkilatı kurulması” görevini yerine getirememesiyle eleştiriliyor.

Öte yandan ilçe başkanlığı için Ankara’ya çağırılan bir diğer isim olan Mustafa Yazıcı, bu konuda partilileri sağ duyulu olmaya davet ediyor. Görüşlerini aldığımız Yazıcı, “Hatice Bozdağ ismi üzerine eleştiri yapmak çok doğru değil. Aslolan Bozdağ’ın çalışmalarıdır, ortaya koyacağı sonuçlardır. "Henüz eleştiri yapmak için erken"dedi.

BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUZ!

Bir diğer taraftan özellikle kadınlardan oluşan bazı partililer ise Hatice Bozdağ'ın Büyükçekmece'de başarılı bir ilçe başkanlığı yapacağına inandıklarını kaydederek bunu kısa zaman sonra herkesin hissedeceğini ve farkedeceğeini belirttiler..

HABERDAR ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum