HER VATANDAŞA EŞİT HİZMET

HER VATANDAŞA EŞİT HİZMET
Hizmet için koşmayı hedef edinen bir anlayışa sahip olduklarını vurgulan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ada 90 Sitesi’nin yeni yönetimine gerçekleştirdiği ziyarette, “Biz hizmeti her vatandaşımıza eşit getireceğiz” dedi.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimi, Beylikdüzü Ada 90 Sitesi’nin yeni seçilen yönetimine ziyarette bulundu. CHP Barış Mahallesi Koordinatörü Fuat Bayazıt’ın da eşlik ettiği ziyarette, yeni yönetimi tebrik eden İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha sonra site sakinlerinin toplantısına katıldı.

Samimi olursanız yanlış yapmazsınız

Şehirleşmenin bir sonucu olan apartman yaşamında, komşuluk bağlarını sürdürebilmek için herkese vazife düştüğüne dikkat çeken İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu,  dayanışma, sevgi ve paylaşımın komşuluk bağlarını kuvvetlendiren etkenler olduğunu söyledi.

Siyaseti samimiyetle yaptıklarını ifade eden İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, 
“Samimi olursanız yanlış yapmazsınız.Biz siyaseti sonuna kadar böyle yürüteceğiz. Bize her zaman ulaşabileceğinizve hesap sorabileceğiniz bir anlayışımız var” diye konuştu.

Beylikdüzü’nde her yerdeyiz

Beylikdüzü’nde, hizmet için koşmayı, eksikleri görüp tamamlamayı, en iyi hizmeti taşımayı önüne hedef koymuş bir yapıda olduklarının altını çizen İlçe Başkanı İmamoğlu, “Mahallede, sokakta ilçenin her yerindeyiz. Sorunları ve eksiklikleri sizlere söyleriz ama saatlerce de yapacaklarımızıönünüze koyarız” şeklinde ifadelerde bulundu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.