‘Hizmet zamanında olmalı’

‘Hizmet zamanında olmalı’
Sorunları çözmenin yolunun kenti sahiplenmekten geçtiğine işaret eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Halk talep ettikten sonra hizmeti getiriyorsanız olmaz” diye konuştu.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve mahalle temsilcileriyle birlikte Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi’ne ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette, vatandaşlardan özellikle flüt, piyano ve resim kursları üzerine talep olduğu bilgisini alan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Karşılama noktasında burası önemli ama yetmez. Yerel yönetim anlayışı bu konuda pencere açarak ileriye taşımalı” tespitinde bulundu. “Önce vatandaş talep ediyor, arkasından yerel yönetim geliyorsa hizmet olmaz” diyen İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel yönetimin bir adım önde olması gerektiğini söyledi.
“Dertlerimizi dinleyen bir belediye başkanı istiyoruz”
Halk Eğitim Merkezi sınıflarını da gezerek öğrencileriyle sohbet eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha sonra Büyükşehir Mahallesi esnafını gezdi. Esnafın taleplerini dinleyen İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Dertlerimizi dinleyen bir belediye başkanı istiyoruz. Sorunlarımızı iletebileceğimiz ortak bir nokta istiyoruz” şeklinde görüşler aldı.
Esnaf ziyaretine, CHP Beylikdüzü Meclis üyesi Ertuğrul Gündoğdu, mahalle koordinatörü ve temsilcileri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.