İbrahim Mendeşağu "İki Nehir Bir Şehir" Projesini tanıttı

İbrahim Mendeşağu "İki Nehir Bir Şehir" Projesini tanıttı
CHP Beylikdüzü Belediye Başkan aday adaylarından İbrahim Mendeşağu, partililerine yönelik hazırladığı slyat gösterimde "İki Nehir Bir Şehir" projesini tanıttı.
Belediye Başkanı seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri slayt gösterimde tanıtan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı İbrahim Mendeşağu, mevcut hükümete yüklendi, genel politikalarını eleştirdi.
İlçede, her alanda adaleti sağlayacaklarını vurgulayan Mendeşağu, gençliğin üretime yöneltilmesi gerektiğinin altını çizdi, belediye iştiraki şirketler aracılığıyla fide üretimini gerçekleştirebileceklerini, alımının da belediye tarafından yapılabileceğini kaydetti.
Yaşlıların kendileri için önem arz ettiğini kaydeden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı İbrahim Mendeşağu, yaşlıların durumunun iyileştirilmesi konusunda adımlar atılmasının zaruriyetine değindi, yerelde iktidarı elde ederek ardından İstanbul'u, akabindeyse de CHP iktidarını sağlayacaklarını söyledi.
İlçede Yeşil Vadi olarak bilinen bölgenin yeşillendirme ve farklı projelerle Yaşam Vadisi'ne dönüştüreleceğinin vurgulandığı slayt gösterimli tanıtıma katılan partililere 2014 yerel seçimlerine yönelik iktidar sözü verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.