İhsan Barutçu'dan Cübbeli Ahmet'e ziyaret

İhsan Barutçu'dan Cübbeli Ahmet'e ziyaret
İstanbul Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu, Ahmet Mahmut Ünlü'yü cezaevinde ziyaret etti.

MHP'den milletvekili adayı olduğu Haziran seçimleri öncesinde hakkında internet sitelerine düşen görüntüler ile gündeme gelen Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu çete operasyonu kapsamında tutuklanan ''Cübbeli'' diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü ziyaret etti.

"BBG EVİ GİBİ HERKES GÖZETLENİYOR"

Öğle saatlerinde Metris Cezaevi'ne gelen Barutçu, iki saati aşkın süre içeride kaldı. Cezaevi çıkışında ziyareti hakkında açıklama yapan Barutçu, "Bir komplo ile karşı karşıya kaldığını ifade etti. Edindiğim intiba muhtemelen sisteme ya da iktidara angaje olmamanın bir bedeli gibi geldi. '28 Şubat'ı da gördük ama bu daha çirkin ve kirli' diyor. Yakıştırılan suçları hocayla zaten bağdaştırmak mümkün değil. Türkiye neredeyse BBG Evi gibi herkes her yerde gözetleniyor. Kimin başına ne zaman ne geleceği çok belli değil. Yanlış anlaşılmanın getirdiği üzüntüyü bizle paylaştı." ifadelerine yer verdi.  

KOMPLO KURBANI

Barutçu, Ahmet Mahmut Ünlü'nün 'bir komploya kurban edildiğini' ifade ettiğini belirterek, "Dostlarımıza çevremize 'böyle bir hadisenin kendisiyle bağdaşmayacağını, bir iftirayla, komployla karşı karşıya kaldığını' ifade etmemi istedi. Bir yandan doğuda meleler oluşturulurken, batıdaki melelere de böyle bir muamele yapılması da doğru değil. Ben de komplo ve bir iftira ile karşı karşıya olduğu kanaatteyim. Umarım kanaatimiz zaman içinde doğrulanır." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.