'İktidara koşuyoruz'

'İktidara koşuyoruz'
Beylikdüzü’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İktidara koşuyoruz” dedi.

CHP Beylikdüzü yönetim kurulu üyeleri ve mahalle sorumlularıyla birlikte Barış Mahallesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, sorunların çözüme ulaşmamasının sebebinin yerel yönetimin vatandaşı hissetmemesiolduğunu söyledi, “Biz vatandaşımızı hissediyoruz” dedi.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibi, Barış Mahallesi’nde bulunan sağlık ocakları ile Sürmen Center esnafını ziyaret etti. İlk olarak sağlık ocaklarını ziyaret eden İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, hekim ve hastaların hatırını sordu. Vatandaştan edindikleri bilgiler doğrultusunda projeler ürettiklerini ifade eden İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçede tespit ettikleri eksiklikleri kendilerine iletmelerini istedi.
Daha sonra Sürmen Center esnafını gezen İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir esnafın, “Beylikdüzü’nde esnaf olarak hiçbir şey görmedik” demesi üzerine, “Yerel yönetim esnafı vatandaşla buluşturmak yerine zorluk çıkarıyor. Esnafın işini kolaylaştıracak bir adım yok. Mesele hissetme meselesi.Biz hissediyoruz” diye konuştu. Esnaf ziyaretleri esnasında Barış Mahallesi Muhtarı Halim Cesur da ziyaret edildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.