İlle de Meclis'te Roman olsun!

İlle de Meclis'te Roman olsun!
Hükümetin 'Roman açılımı' sonuç verdi!

- Romanlar, ilk kez İstanbul'dan milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. 27 derneğin bağlı bulunduğu İstanbul Roman Federasyonu'nun üzerinde karar kıldığı Balık Ayhan olarak bilinen müzisyen Ayhan Küçükboyacı, davul zurna eşliğinde aday adaylığı başvurusunu yaptı. 50 kişilik bir grupla AK Parti İstanbul İl Merkezi'ne gelen Balık Ayhan'ın heyecanlı olduğu görüldü. Federasyon Başkanı Semih Makaracı, 'Artık seçen değil de seçilen de olmak istiyoruz' dedi. 

- Gazeteci-Yazar Şamil Tayyar da , Gaziantep'te AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Dilekçesini AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer'e veren Tayyar, öz geçmiş olarak da 5 kitabını sundu. Tayyar'a parti rozeti takan Uzer ise hayırlı olmasını diledi. 

- Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, yarım kalan projelerini hayata geçirebilmek için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. AK Parti Antalya İl Başkanlığı'na başvurusunu yapan Türel, '12 Haziran, Antalya için fırsattır. Hayal kırıklıklarını onara zamanıdır' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.