İmamoğlu astsubaylarla buluştu

İmamoğlu astsubaylarla buluştu
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu TEMAD'ın kermesinin açılışını yaptı.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Beylikdüzü şubesinin düzenlediği kermesin açılışını yaptı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Beylikdüzü şubesinin, Kültür Merkezi’ndeki kermes açılışına katılan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, derneğin ilçede fark yaratan adımlar attığını ifade ederek dernek yöneticilerini tebrik etti.

Açılış öncesinde konuşan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Beylikdüzü Şube Başkanı Hamdi Öyke, kermesin, derneğin kadın kolları tarafından düzenlenen sosyal bir proje olduğunu belirterek bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin, örnek bir kuruluş olduğunu ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Dernekçiliğin içine kadın elini katan nadir derneklerden birisiniz. Bu noktada sivil hayata katkı sunduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.

Kermesin açılış kurdelesini, CHP Beylikdüzü Meclis üyesi Ertuğrul Gündoğdu, CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Figen Karahan, Dernek Başkanı Hamdi Öyke ve Dernek Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yiğit ile birlikte kesen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha sonra kadınların el emeği göz nuru el işlerinin yer aldığı kermesi gezdi. Kermeste, Dernek Başkanı Hamdi Öyke tarafından CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, bir tablo hediye edildi. Kermes açılışına, CHP Beylikdüzü yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve partililer de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.