İmamoğlu gençlerle buluştu

İmamoğlu gençlerle buluştu
Beylikdüzü’nde gençlerin bakış açısına önem vermeyen ilgisiz bir yerel yönetim olduğuna atıfta bulunan Ekrem İmamoğlu, gençlerle bir araya geldiği buluşmada, “Beylikdüzü’nün genç bir bakış açısına ihtiyacı var. Bu kentin geleceği siz gençlerin eseri olaca

 Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü gençliğiyle bir araya geldiği buluşmada, gençlerden Beylikdüzü ile ilgili görüş ve önerilerini aldı, Beylikdüzü’nde gençler için projeler ürettiklerini belirterek gençlerin beklentilerine dönük neler yapılabileceğiyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 GENÇLER YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ OLACAK

 Beylikdüzü’nde gençlerin yönetimde söz sahibi olacağı bir yerel yönetim anlayışını gerçekleştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nün sizler gibi sorgulayan bakış açısına ihtiyacı var. Beylikdüzü’nün genç bir bakışı olmalı” şeklinde mesajlar verdi.

 VATANDAŞTAN UZAK BİR YÖNETİM VAR

 Beylikdüzü’nün vatandaşın duygularından uzak bir yönetim tarafından yönetildiğini işaret eden İmamoğlu, “Beylikdüzü güzel bir gelecek için büyük hayaller kurabileceğiniz ve bu hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz verimi size verebilecek bir ilçe. Kaliteli ve modern bir Beylikdüzü’ne sahip olabiliriz. Bu ilçe sizin. Geleceği de sizlerin eseri olacak” şeklinde konuştu.

 YILLARDIR DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

 Gençlik buluşmasında ilçede yaşadıkları sorunları paylaşan gençler ise, Yeşilvadi ve sahil ile ilgili projelerin yıllardır kağıt üzerinden öteye gidememesini sorguladı. Beylikdüzü’nde ulaşım, sosyal alan, alt yapı gibi birçok konuda eksiklikler olduğunu dile getiren gençler, “İnci gibi bir denizimiz var kullanamıyoruz. Sahil ile buluşamıyoruz. Akşamları karanlık olduğu için dışarı çıkamıyoruz. Ulaşımda sıkıntı var, belli bir saatten sonra ulaşım sağlayamıyoruz. Beylikdüzü’nde yıllardır değişen bir şey yok” şeklinde tespitlerde bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum