İmamoğlu; Sivil hayat güçlü olmalı

İmamoğlu; Sivil hayat güçlü olmalı
Beylikdüzü Eğitimi ve Kültürü Destekleme Derneği, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimini ziyaret etti.
Ziyarette, dernek hakkında bilgiler veren Beylikdüzü Eğitimi ve Kültürü Destekleme Derneği Başkanı Tomris Özgüroğlu, daha önce uzun yıllar Büyükçekmece ilçesinde faaliyette bulunduklarını, dört ayı aşkın süredir de Beylikdüzü Eğitimi ve Kültürü Destekleme Derneği olarak faaliyetlere başladıklarını söyledi.  Derneği yapmış olduğu çalışmalardan da bahseden Özgüroğlu, bugüne kadar çeşitli konferans, okuma yazmak kursları, resim yarışmaları, kermesler, okullara fidan dikimi gibi birçok aktivite gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Beylikdüzü’nde sivil hayat gelişmeli
Büyükçekmece’de uzun yıllar faaliyette bulunan derneğin, Beylikdüzü çatısı altında faaliyete başlamasından memnuniyet duyduğunu belirten CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Dernek olarak böyle bir adım atmanız bizi sevindirdi. Biz, sivil hayata önem veriyoruz. Bölgemizde gelişsin istiyoruz. Sadece hemşeri dernekleriyle sınırlı kalmamalı” dedi.
Sivil hayatın toplumdaki önemine de değinen İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Toplumsal hareketlerde sivil hayat her zaman önde olmalı. Sivil hayat ne kadar aktif olursa, o kadar hatalar azalır, yanlışların önünde durulur, kamuoyu oluşturulur. Sivil hayat güçlü olmalı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.