İmamoğlu; Yönetme kabiliyeti yok

İmamoğlu; Yönetme kabiliyeti yok
İstanbul’da adından söz ettiren bir ilçe haline gelebilecek Beylikdüzü’nün sadece ucuz konut ve yolsuzlukla anıldığına dikkat çeken CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü, yönetme kabiliyeti olmayan bir heyetle yönetiliyor” dedi.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İl Dernekleri Federasyon Başkanlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yapan CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, STK’ların siyaset üstü kuruluşlar olduğunu belirtti. Beylikdüzü’nün karma bir Anadolu yapısına sahip olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu yapıyı Beylikdüzü hemşeriliği kavramıyla bir arada yaşatmayı amaçladıklarını söyledi.

Yaşam fakiri Beylikdüzü
Beylikdüzü’nün kolaylıkla gelişebilecek bir ilçe iken sadece konut yapılaşmasıyla büyüdüğüne dikkati çeken CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nün sosyal aktivite ve kültürel altyapıyla olgunlaştırılmamış bir yapısı var. Bu da Beylikdüzü’nü yaşam fakiri yapıyor. Bir kısım vatandaşımızın kolaylıkla terk edebilmesine sebep oluyor” diye konuştu.

Sadece ucuz konut ve yolsuzlukla anılıyor
Beylikdüzü’nün birçok alanda hizmetten yoksun bırakıldığını ifade eden İlçe Başkanı İmamoğlu, “Günlük 70 bin insanın istihdam edildiği bir sanayisi olan, Türkiye’nin en büyük limanına sahip olan Beylikdüzü, sadece ucuz konutla, yolsuzlukla anılıyor” şeklinde konuştu. Yerel yönetime, “2009’da kapıyı açtıklarında ne yapacaklarını bilmiyorlardı” eleştirisini yönelten CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde, 5 yılı planlı, 25 yılını gören bir anlayışla yönetecek bir yönetim olacağız” dedi.
Toplantıya; Amasyalı Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Aktaş, Bingöl Dernekler Federasyon Başkanı İbrahim Aybek, Çorum Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Necdet Aykar, Yadikar Ayta, Diyarbakır Amed Dernekleri Federasyon  Başkanı Murat Gökhan, Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Kenan Kaan Arslan, Erzurum Dernekler Federasyonu Başkan vekili Aydın Gürhan,Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Sıtkı Ada ve Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Haydar Dulkadiroğlu katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum