İMAMOĞLU:Esnafımız da vatandaş da mutlu olacak

İMAMOĞLU:Esnafımız da vatandaş da mutlu olacak
Yakuplu’da esnafı ziyaret eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, ilçede esnafın ciddi sıkıntılar yaşadığına dikkat çekti.İmamoğlu, “Biz hem esnafı hem de vatandaşı mutlu eden bir yönetim olacağız” dedi.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday adayı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu’da esnafı ziyaret etti. İlk olarak CHP Yakuplu Dayanışma Evi’nde kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlarla buluşan İmamoğlu, tek tek sorunları dinleyerek notlar aldı, çözüm için yapılması gereken noktalara temas etti.

Daha sonra mahalledeki esnafa ziyaretler gerçekleştiren Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde vatandaşla esnafı buluşturacak önemli projeleri olduğunu vurguladı.

Beylikdüzü’nde esnafın sıfır düzeyine geldiğini, bu konuda yerel yönetime önemli vazifeler düştüğünü kaydeden İmamoğlu, “Altı ay önce ziyaret ettiğim esnaf bugün yok. Esnafımız dayanamıyor. AVM’ler tek sosyal alan oldu. Bu doğru değil. Biz vatandaşlarımızı sokakta esnafla buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Beylikdüzü’nde vatandaşı hissetmenin yolunun onların yanında olmaktan geçtiğini her zaman vurgulayan İmamoğlu, “Bir sokağın sorununu, sokağa ayak basarsanız hissedersiniz. Biz bu bilinçle her zaman vatandaşımızın yanındayız” diye konuştu.

Ziyaretlerde, vatandaşlardan gelen şikayetleri de dinleyen İmamoğlu, Yakuplu Mahallesi’nin yıllardır yok sayıldığını belirterek, “Vatandaş yerel yönetimin içinde olmalı. Yönetimin içinde olun. Eksik gördüğünüz hizmeti isteyin. Bu en doğal hakkınız” şeklinde mesajlar verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.