İmar Komisyon Başkanlığı'na Erdoğdu seçildi

İmar Komisyon Başkanlığı'na Erdoğdu seçildi
Beylikdüzü Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısında belirlenen İhtisas Komisyonları kendi aralarında başkanlık seçimlerini gerçekleştirdi. İmar Komisyon Başkanı ise MHP Meclis üyesi Mustafa Erdoğdu oldu.



Beylikdüzü Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı'nda yapılan Encümen üyelikleri seçimi ve kanunen kurulması mecburi komisyonların belirlenmesinin ardından, kendi aralarında başkanlık seçimlerinin yapıldığı İmar Komisyonu'nda da MHP Meclis üyesi Mustafa Erdoğdu, 1 yıl süreliğine İmar Komisyon Başkanı seçildi.

İmar Komisyonu'nda 2 AK Parti, 2 CHP ve 1 MHP Meclis üyesi bulunuyordu. Yapılan açık oylama sonucunda her 3 partiden de 1 başkanlık adayı olmasına rağmen AK Parti oylarının ikisini de alarak çoğunluğu sağlayan Mustafa Erdoğdu, komisyon toplantılarına başkan sıfatıyla eşlik edecek.

2009 Yerel seçimlerinin ardından 1. sıradan MHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi olarak görevini sürdüren Erdoğdu aynı zamanda İBB Meclis üyesi.

Mahalli seçimlerin akabinde MHP Meclis üyesi sıfatıyla çalışmalarını gerçekleştiren Mustafa Erdoğdu, 3 yıldan bu yana hiçbir komisyonda görev almamıştı. Nisan Ayı Meclis Toplantısı'nda İmar Komisyonu üyeleri arasında adı geçen Erdoğdu'nun, partisinin ısrarıyla görevi kabul ettiği ileri sürülüyor.

2004 Yerel seçimlerinde AK Parti Yakuplu Belde Belediye Başkan adayı olarak ismi kamuoyuna açıklanan Mustafa Erdoğdu'nun adaylığı o dönem Büyükçekmece İlçe Başkanı Yusuf Uzun'un karşı çıkması ve bazı AK Partililerin çabasıyla son anda engellenmişti. Seçimlere, aldığı ani bir kararla   Saadet Partisi'nden Yakuplu Belde Belediye Başkan adayı olarak giren Mustafa Erdoğdu, yaşanan olaylı seçim sonuçlarının ardından az bir farkla seçimi kaybetmişti.

Bölge halkının yakından tanıdığı MHP Meclis üyesi Erdoğdu, Belediye Meclisi'nde yaptığı bir konuşmasında, ilçe halkının mağdur edilmemesi için, "Her şey kanun demek değildir, kanunlarla vicdanı harmanlamadığınız sürece adil bir yönetim sergileyemezsiniz" eleştirisiyle yerel yönetime yüklenmiş, o beyanatı hafızalarda yer edinmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.