İncirtepe’de halk meclisi

İncirtepe’de halk meclisi
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’ta, tamamlanan ve yapımı devam eden yatırım ve hizmet projelerinin anlatıldığı “İncirtepe Mahallesi Halk Meclisi” programında, projelerini görsel olarak İncirtepeli vatandaşlara anlattı.
Programa yüzlerce Esenyurt İncirtepe Mahallesi sakini yanı sıra, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Başkan danışmanları ve birim müdürleri de katıldı.
İncirtepe Mahallesinde bulunan Özgürcan düğün salonunda düzenlenen programda Başkan Kadıoğlu; bitmiş, yapımı devam eden ve henüz proje aşamasındaki hizmetleri detaylı olarak sundu.

Kadıoğlu, ‘Hizmetleri sizler koruyacaksınız’
Esenyurt Belediye Başkanı NecmiKadıoğlu, Esenyurt ’un 9 yıl öncesi hizmet yoksunu olan ve bugün yaşanabilir bir ilçe olduğunu söyledi. Başkan Kadıoğlu,  “ Esenyurt ‘ta 9 yılda yaptığımız hizmetler bugün sizlere arz ediyoruz. Yaptığımız yatırım ve hizmetler neticesinde büyüyen ve Türkiye’nin sayılı ilçeleri haline gelen Esenyurt’u bugün tanımaya çalışacağız. Geçmişte isminden dolayı ilçeye gelmek istemeyenler bugün ise yatırımın merkezi olarak Esenyurt’u göstermektedir. İlçemize dünyada örnek alınacak hizmetler sunduk, sizlerdeEsenyurtlular olarak bu hizmetlere en çok sahip çıkması ve koruması gerekenlersiniz” dedi.

9 Yılda yapılan hizmetler uzun süre alkışlandı
‘9 yılda Esenyurt’ başlıklı sunum ve halka hesap verildiği konuşmaların ardından vatandaşların tek tek sorularını yanıtlayan, çözüm üreten ve destek sağlama sözü veren Başkan Kadıoğlu’nu, İncirtepe sakinleri uzun süre alkışladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.