Işıklar: CHP delegesi esnaflaştı....

Işıklar: CHP delegesi esnaflaştı....
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP'nin bir otobüs olduğunu belirterek "O otobüse istikamet verecek olan şoförüdür. Dün Deniz beydi bu otobüsün şoförü bugün Kemal bey. Yarın bir başkası geçecek direksiyona. Ama delegelerinde tabi değişmesi gerekir
"Delegeler huzur evinden çıkmış gibi"
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar,partideki değişimin ve gelişimin olumlu olduğunu belirterek asıl sıkıntının bugüne dek delege yapıs başta olmak üzere bazı şeylerin değiştirilememesi oduğunu söyledi. Işıklar,son kurultayı degerlendirirken şunları söyledi:
"CHP bir otobüstür ve şoförü değişebilir. O otobüse istikamet verecek olan şoförüdür. Dün Deniz beydi bu otobüsün şoförü bugün Kemal bey. Yarın bir başkası geçecek direksiyona. Ama delegelerinde tabi değişmesi gerekir. 30 yıldır aynı delegelerle bu parti bir yere varamaz. Ben 26 yıl öncede delegeydim yine delegeyim. Beni yazmayın dememe rağmen sen belediye başkanısın delege yazacağız dediler. Esnaflaştık artık arkadaş. 1200 tane delegenin abartmıyorum neredeyse hepsi eski. Delegelerin oturduğu yere baktım huzur evi gibi. Bembeyaz kafaları pamuk tarlası gibi. E onlar değişmeden, genç yüzler gelmeden burada zihniyet anlayış değişir mi? İtiraz edenlerde onlar. Kurnazlıklar peşindeler. Artık daha büyük düşünen bir parti meclisine taze kana ihtiyaç var Kemal beyin de bunun önünü açacağını düşünüyoruz."
Ben aday değilim
"Milletvekilliği seçimleri için arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Kimi aday gösterirseler biz arkasındayız, destekliyoruz. Ama bilet almayana büyük ikramiye çıkmaz. Benimle ilgili sorularınıza bu söz en iyi cevaptır. Ben aday değilim. Bilet almadım. Şuan bildiğim biri bayan 3 aday adayımız var. Biz kim çıkarsa destekçisiyiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.