IŞIKLAR VE DEĞİRMENCİ ANKARA'DA...

IŞIKLAR VE DEĞİRMENCİ ANKARA'DA...
Silivri CHP’nin en güçlü Belediye Başkan Aday adayı Selami Değirmenci ve Özcan Işıklar Ankara ile görüşmelerine devam ediyor.
 KILICDAROĞLU, SİLİVRİ’DE DEĞİRMENCİ Mİ YOKSA IŞIKLAR MI DİYECEK?

CHP Genel Merkez Yönetimi 9 Şubatta açıklanmayan ilçelerin Beledi Başkan Adaylarını netleştirmeye çalıştığı şu günlerde, Silivri CHP’nin en güçlü iki Aday Adayı Özcan Işıklar ve Selami Değirmenci Ankara ile temaslarını sıklaştırdı. Her iki Aday adayı da Ankara’da olduğunu kendi özel facebook sayfalarından duyurması üzerine Silivri kamuoyunda 9 Şubat ile ilgili meraklı bekleyiş şimdiden başladı.

Değirmenci 9 kişilik ekibiyle Ankara’da

2 Şubatta yapılan eğilim yoklamasında 9 kişilik liste ile katılan ve 9 isminde üyelerden yüksek oy alması sonucu eğilim galibi çıkan CHP Silivri Belediye Başkan Aday adayı Selami Değirmenci, ekibini de yanına alarak Ankara’ya gitti. 9 kişilik ekibiyle birlikte CHP Genel Merkezine giden Değirmenci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu ve Yardımcıları ile görüştüğü öğrenildi.

Işıklar’da Ankara’da

Diğer yandan CHP Silivri Belediye Başkan Aday adayı Özcan Işıklar’da yanına bazı meclis üyesi aday adaylarını alarak Ankara’ya gitti. Genel Başkan Yardımcıları ile görüşen Işıklar ve ekibi 9 şubat öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştüğü öğrenildi.

Son sözü Kılıçdaroğlu söyleyecek

9 Şubat öncesinde Ankara’ya giderek bir dizi görüşmelerde bulunan Özcan Işıklar ve Selami Değirmenci için son sözü Kılıçdaroğlu söyleyecek. Kılıçdaroğlu’nun Silivri ile ilgili terciği Değirmenci’den yana mı yoksa Işıklar’dan yanamı kullanacağı ise Silivri kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Haber/ Fatma Sarıbıyık

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.