İYİ YÖNETİMİN SIRRI: SAMİMİYET

İYİ YÖNETİMİN SIRRI: SAMİMİYET
Beylikdüzü’nde yaşayan herkesin kucaklandığı bir yönetime sayılı günler kaldığını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “30 Mart’ta Beylikdüzü’nde yeni bir dönem başlayacak” dedi.

Beylikdüzü’nde her gün sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar ilçe halkıyla buluşan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Adnan Kahveci ve Büyükşehir Mahallesi Seçim ofislerinin açılışını yaptı.

“24 noktadan vatandaşla buluşuyoruz”

İlçe genelinde vatandaşlarla birebir diyalog kurulabilmesi için Gençlik Merkezi, Engelliler ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezi, Dayanışma Evleri, Seçim Ofisleri ve Seçim Koordinasyon Merkezi olmak üzere 24 noktada irtibat noktaları oluşturduklarını belirten Ekrem İmamoğlu, “Biz vatandaşımızla diyaloga açık, sorunları paylaşan, şeffaf bir yönetim olacağız” diye konuştu.

“İyi yönetimin sırrı samimiyette”

Beylikdüzü’nde gencinden yaşlısına herkesin iyi niyetle beslenen samimi bir yerel yönetim anlayışına hasret olduğunun altını çizen İmamoğlu, “Beylikdüzü mutlu ve huzurlu bir yaşam istiyor. Bu yaşamın sırrı iyi niyette, samimiyette. Biz, Beylikdüzü’nde yönetiminin her anını halkımızla paylaşacağız. Samimiyet, diyalog ve şeffaflık bizim Beylikdüzü halkına şeref sözümüz. Bunun unutulmamasını istiyoruz” vurgusunu yaptı.

“Yeşili ve doğayı koruyacağız”

Beylikdüzü’nde yeşili doğayı koruyarak genişleteceklerini, vatandaşın ulaşımdan sağlığa kadar yaşadığı bütün sorunları çözeceklerini belirten Ekrem İmamoğlu, “Belediyeciliğin en güzel hizmetlerini Beylikdüzü’nde hayata geçireceğiz ve tüm vatandaşlarımızın kalbini kazanacağız” şeklinde ifadelerle sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum