KAİ’lilerden Akgün’e ve Tanış’a destek

KAİ’lilerden Akgün’e ve Tanış’a destek
Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, belediye meclis üyesi adayı Coşkun Tanış’ın düzenlediği ağırlıklı olarak Kars – Ardahan – Iğdır’lılardan oluşan bir grup ile bir araya geldi.

Göbulak da katıldı

 

Kumburgaz Yakamoz Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıda Türkiye Büyük Millet Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul Milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu, Süleyman Çelebi ve Eski Milletvekili Ayhan Altınok davetlilerin arasındaydı.

Daha önce araları açık olan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Ulvi Gökbudak ve CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül de toplantıya katılarak Akgün’e destek verdiler.

 

Yeni dönem için tek vücut olunan davette Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç misafir edildi. Gençlik kolları, kadın kolları, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri de toplantıda yerini alarak birlik mesajı verdiler.

 

Tanış ev sahipliği yaptı!

 

Toplantıyı düzenleyen Meclis Üyesi Adayı Coşkun Tanış, toplumun çıldırma noktasına geldiğini savunarak, “Büyükçekmece’de belediye başkanlığını kazanma görevi Sayın Dr. Hasan Akgün’e verilmiştir. Bizlere, birlik beraberlik içerisinde olarak her daim kendisine destek olmak düşer.” dedi.

 

Önümüzdeki yerel seçimlerin bir genel seçim havasında geçtiğini söyleyen Hamzaçebi, “Son zamanlarda çok üzücü olaylar yaşıyoruz. Bu ülkenin çocukları ölüyor. Tunceli’de şehit olan polisimizin, Burakcan’ın Berkin’in acılarını yüreklerimizde hissediyoruz. Bu topraklarda yaşayan herkes bu vatanın sahibidir. Yöneticilere düşen, halkı ayrımcılık yapmadan kucaklamaktır. Biz İstanbul’da hizmet mücadelesine girdik. Büyükçekmece, Türkiye’nin sayılı belediye başkanlarından birisine sahiptir. Büyükçekmece, İstanbul’da imar problemi olmayan tek ilçedir. Biz İstanbul’da hizmet yarışına girdik. Birlik beraberlik içerisinde bunu başaracağız.” dedi.

 

Tünelin Aydınlık Ucunu Görüyoruz

 

Önümüzdeki yerel seçimlerde raydan çıkan Cumhuriyet Treni’nin yeniden yoluna konulacağını söyleyen Başkan Akgün, “Ayrımcılık yaparak, baskı kurarak yönetenlerin dönemi bitmiştir. Biz bu düzeni değiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Ben belediye seçimlerinden sonra particilik yapmam. Benim partim Büyükçekmece partisidir. Ömrümüzü yerel yönetime verdik. Bu konuda uzmanım ve tecrübemden bir dönem daha faydalanılmasını istiyorum. Vatandaş, halka hizmet etmek için çalışanı her zaman baş tacı etmiştir. Belediyecilik hayatına atıldığım 1978 tarihinden bu yana halk her zaman bana destek vermiştir. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar çok ağır, ancak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu aydınlık yarınları tünelin ucunda görüyoruz. Bu aydınlık yarınlar için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum