Kara: '’Hiçbir zaman ötekileştirmedik’

Kara: '’Hiçbir zaman ötekileştirmedik’
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP'nin Çatalca ve mahallelerinde 1. parti olduğuna dikkat çekti.Kara, yapılan anketlerde Çatalca Belediyesiyle ilgili yüzde 80'e varan bir memnuniyet olduğunu vurgulayarak, ''Biz hep şunu yapmaya çalıştık, biz hiçbir za
Bu kapıyı hiçbir zaman kapatmadık.Bu kapıdan giren hiçbir insanı, bugüne kadar sorgulamadık.Vatandaşın derdi, bizim derdimiz oldu.Yapılan tüm anketlerde, Belediyemizle ilgili yüzde 80'e varan bir memnuniyet var.'' diye konuştu.

 ''2009'da gelen oylar emanet değil''

 Başkan Kara, CHP'nin 2009 yerel seçimlerinde Çatalca'da %44 gibi bir oy aldığını belirterek, ''2009'da CHP'ye gelen oyların emanet olmadığını, diğer partilerden veya kararsızlardan CHP'ye olan ilginin, teveccühün devam ettiğini biliyorum.2011 genel seçimlerinde CHP %41.8'le bu bölgede Bakırköy'den sonra en büyük farkla önde çıktığı ilçe oldu.Yapılan anketlerde, Çatalca'da CHP ile AKP arasında 15 puana yakın bir fark görünüyor.Biz, hizmeti yaparken bize oy vermeyen insanları cezalandıralım gibi bir anlayışa asla sahip olmadık.Bizim en önemli sözümüz açıklık ve şeffaflıktır.90 yıllık bir belediye Çatalca. Ben 23. Belediye Başkan'ıyım.1. yıldan itibaren her yıl açıkyüreklilikle halka hesap verdik.'' dedi.

''Çatalca'nın Önünü Açtık''

Kara, 2009 yılından bu yana özveriyle, Çatalca insanına hizmet etmek için çalıştıklarını söyleyerek, ''Biz, Çatalca'nın önünü açtık. İmar planlarını çıkartmasaydık, İSKİ'yle mücadele etmeseydik, gerçekten Çatalca söndürülmüş, küçültülmüş, kolu-kanadı kırık bir ilçe olacaktı.

Devlet memurundan siyasetçi olmaz, dediler.Sanki, siyasetçi olmak için çekirdekten yetişmek gerekiyor diye bir izlenim var.Herkes, şunu iyi bilmeli ki; Bizler, devlet memuru olarak,siyasi partiler içerisinde belki siyaset yapmadık ama, Anadolu'nun pekçok coğrafyasında, kalemimizle, tebeşirimizle bu ülkeye hizmet ettik.Bizim dönemimizde 3500 konut üretildi.Ayrıca 3500 insanımızın iş bulmasına olanak sağladık.

Bu, ciddi bir rakamdır.Çatalca, hep kaybediyordu.Bu dönem içinde hiç kaybetmemiştir.Bahşayış, Nakkaş, Muratbey'in, Çatalca 'ya geri kazandırılması o kadar önemlidir ki; Çatalca burada tıkanmıştı.Bu toprakların geri alınması, hedefe yaklaşma noktasında kararlılığımızı göstermiştir.Bunun ötesinde Karacaköy, Binkılıç, Çiftlikköy, Çakıl, Ovayenice, İzzettin gibi mahallelerimiz, ilk defa varlıklarını hissetmişlerdir.Bunda, hiç mütevazi değilim.'' şeklinde konuştu.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.